Η εργασία κατασκευής και τοποθέτησης θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Μουσείου την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 τις πρωινές ώρες
Ένα τρισδιάστατο ψηφιδωτό στην αυλή του Κοργιαλένειου Μουσείου
Πολιτισμός
15/06/2016 | 09:23

Ο Σύλλογος “Φίλοι του Κοργιαλενείου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αργοστολίου» σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο «Το δέντρο της ελιάς, σύμβολο αρμονίας». Πρόκειται για την προσφορά του έργου των ψηφοθετών από όλον τον κόσμο, η οποία συναντάται κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά.

Η ομάδα των ψηφοθετών με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Marco Santi, Rosanna Fattorini  από την Ραβέννα της Ιταλίας και Βeatrice Serre σπουδαία καλλιτέχνη που δημιουργεί ψηφιδωτά για τον οίκο DIOR στο Παρίσι δημιουργούν μία ‘’ελιά’’, τρισδιάστατο ψηφιδωτό έργο που θα τοποθετηθεί στην αυλή του Κοργιαλένειου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου και θα ειναι προσιτή στους Κεφαλονίτες και στους τουρίστες που επισκέπτονται το Μουσείο.

Η εργασία κατασκευής και τοποθέτησης θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Μουσείου την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00, το έργο θα παραδοθεί επίσημα στο Κοργιαλένειο Ίδρυμα.

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                        Η Γραμματέας

Θ. Ζαφειράτου                                                                                    Β. Πεντόγαλου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer