Το περασμένο Σάββατο το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Πειραιά γλέντησε με την ψυχή του στο πολιτιστικό μας κέντρο σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.
Ένα θεότρελο καραόκε πάρτυ από τη νεολαία της Αδελφότητας
Life
22/12/2016 | 09:20

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά γλέντησε με την ψυχή του στο πολιτιστικό μας κέντρο  σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.

Ο 4ος όροφος γέμισε νέους ανθρώπους, Κεφαλλονίτες , Θιακούς & φίλους που αγαπούν τα νησιά μας∙ άλλους πανέτοιμους φωνητικά και άλλους τουλάχιστον … χορευτικά!

Τα εδέσματα των καλεσμένων μας πλημμύρισαν την αίθουσα, οι τραγουδιστές – διαγωνιζόμενοι δήλωσαν τις μουσικές τους προτιμήσεις, η έμπειρη κριτική επιτροπή έλαβε τη θέση της, ο dj μας Νίκος Ματέρης ανέβασε την ένταση του μικροφώνου και η βραδιά ξεκίνησε μέσα σε ένα θερμό κλίμα πανηγυρισμού με τον παρουσιαστή μας Γεράσιμο Ιλινόιου- Τσουρούφλη, νικητή του περυσινού καραόκε πάρτυ μας να καλεί την υπεύθυνη νεολαίας, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, να καλωσορίσει τον κόσμο. Με τη σειρά της, ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή του «Karaoke» πάρτυ: τη δασκάλα μας στο μαντολίνο Φιοράτου Ματούλα, την έφορο της Αδελφότητας Βαλλιανάτου Δήμητρα, τον φιλόμουσο & επί έτη κριτή Ζαφειράτο Βασίλη, το μέλος της νεολαίας μας Χάρη Κοκκόση & φυσικά τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ηλία Κοντό, παρουσιαστή του περυσινού καραόκε μας.

Μεγάλη μας χαρά η παρουσία της προέδρου μας, Νεοφύτου Μαριολένης, η οποία ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες επιτυχία και επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι η νεολαία να στηρίζει & να μετέχει στις δράσεις της Αδελφότητας, καθώς συνιστά την ψυχή του συλλόγου μας.

Οι πρώτοι στίχοι, λοιπόν, έκαναν την εμφάνισή τους στην οθόνη και οι διαγωνιζόμενοι άρχισαν δειλά – δειλά να ξεδιπλώνουν το ιδιαίτερο ταλέντο τους στο τραγούδι και … στο χορό!

Μετά από ένα πραγματικό βαθμολογικό διαξιφισμό των υποψηφίων, η κριτική μας επιτροπή ύστερα από επίπονες διαβουλεύσεις κατάφερε να εκδώσει τα αποτελέσματα. Νικήτρια της βραδιάς η συμπατριώτισσά μας Ειρήνη Κόκκαλη η οποία για μια ακόμη φορά μας εντυπωσίασε με τις ερμηνευτικές τις ικανότητες. Το 2ο βραβείο πήρε η πειραιώτισσα Μαρούλα Παπαδάκου, έκπληξη της βραδιάς. Τα δώρα των νικητριών προσέφεραν το κατάστημα BONAS (Είδη Ένδυσης, Υψηλάντου 130 Πειραιά) και το κοσμηματοπωλείο ΤΑΚΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 144, Πειραιά) αντίστοιχα και τους ευχαριστούμε θερμά.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Βανδώρο Λεωνίδα για την ευγενική προσφορά του από την “CREPA LAND”∙ Οι λιχουδιές που μας έστειλε, για μια ακόμη φορά σε εκδήλωση του τμήματος Νεολαίας του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με το κατάστημα του Πειραιά έκανε τη βραδιά μας ακόμη πιο γλυκιά!

https://www.facebook.com/Crepaland-Greece-231237660220221/

Να είμαστε όλοι καλά, ν’ ανταμώνουμε και να γλεντάμε!!!

 

Για το Δ.Σ.

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά- Χρύσα Κοκκόση

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer