Το νέο γήπεδο θα είναι μία κιβωτός μνήμης για τους πρόσφυγες την Μικράς Ασίας που θα θυμίζει τη χιλιόχρονη Αυτοκρατορία μας
Ένα γήπεδο κόσμημα για τον Ελληνισμό! (βίντεο)
Κοινωνία
10/11/2013 | 12:07

vallianatosΤου Τάσου Βαλλιανάτου
Ένα μελλοντικό γήπεδο κόσμημα παρουσίασε στη στέγη γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. Όπως η ίδια η ομάδα έτσι το γήπεδο της,θα έχει πολλούς ισχυρούς συμβολισμούς για την εθνική μας μνήμη!
Πραγματικά αυτό το υπέροχο σχέδιο του νέου γηπέδου σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και εκανε να νιώσουν οι πάντες (όχι μόνο οι φίλαθλοι  της συγκεκριμένης ομάδας) εθνική υπερηφάνεια!
Το νέο γήπεδο θα είναι μία κιβωτός μνήμης για τους πρόσφυγες την Μικράς Ασίας που θα θυμίζει τη χιλιόχρονη Αυτοκρατορία μας,δηλαδή τον ένδοξό  μας Βυζαντινισμό που έλεγε και ο μεγάλος μας Καβάφης!
Οι τοίχοι του γηπέδου θα θυμίζουν τα τείχη της Πόλης ενώ θα είναι γεμάτο με το έμβλημα του Δικέφαλου αετού και αγάλματα Αυτοκρατόρων! Το όνομα αυτού.. Αγία Σοφία! Αξίζουν συγχαρητήρια στο κ. Μελισσανίδη για την πρωτοβουλία να δημιουργήσει όχι ένα απλό γήπεδο αλλά ένα ναό ιστορίας!
Τα σχέδια του γηπέδου. Όμως “τσάντισαν” τα Τουρκικά Μ.Μ.Ε τα  οποία έβγαλαν και πάλι το μίσος τους κατά της ιστορικής μνήμης!Γιατί αυτό αξιώνουν πλέον να σβήσουμε τη μνήμη και την ιστορία μας, παρέα με καποιους ιστορικους της πλάκας,εντός Ελλάδας! Αυτό είναι φασισμός.. ο πόλεμος στη μνήμη.Είναι απορίας άξιο, γιατί  η τιμή  στο Βυζάντιο θεωρείται από αυτούς εχθρική πράξη;
Από που βρήκαν άραγε το θράσος να έχουν λόγο πώς θα ονομάσουμε τα γήπεδα μας;Ποιός τους έδωσε αυτό το θάρρος;
Μα φυσικά κάποιοι πολιτικοί μας…Όταν ήρθε ο μακαρίτης Τζεμ, ο Παπανδρέου κατέβασε το πορτραίτο του Κολοκοτρώνη, τώρα ο Βενιζέλος του μικρού ΠΑΣΟΚ αποκαθήλωσε από το κτήριο του Υπουργέιου Εξωτερικών τον πίνακα “ναυμαχία της Έλλης” που ενοχλούσε τον πολύ κ. Νταβούτογλου!
Είναι λογικό όταν οι πολιτικοί μας είναι έτοιμοι να κατεβάσουν από πίνακες μέχρι τα “πολιτικά” εσώρουχα τους,οι ξένοι να αποθρασύνονται… σε Ασία και Εσπερία!
Ήρθε η ώρα να  απελευθερωθούν όλες οι υγιέις πατριωτικές δυνάμεις με επιστήμονες, επιχειρηματίες,φοιτητές, οι οποίες θα πάνε τη χώρα μπροστά και θ αφήσουν πίσω τους ητ τ οπαθέις ψευτοπροοδευτικούς πολιτηκάντηδες!
Υστερόγραφο: Ας ελπίσουμε οι περίεργοι αυτοί κύκλοι που ματάιωσαν πολλά αντίστοιχα έργα όπως η βραχογραφία του Μ. Αλεξάνδρου και τα αγάλαματα του,τους αδριάντες του Παλαιολόγου στη Θεσσαλονίκη κ.α να μην προσπαθήσουν να ματαιώσουν με άλλες αφορμές την κατασκευή του γηπέδου! Αν το πράξουν να ξέρουν ότι οι εποχές αλλάζουν και ο λαός έχει αφυπνιστεί!

aek_ghpedo

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer