Η ονομασία "Τραβέρσο" πάρθηκε από την ομώνυμη ποιητική συλλογή του Νίκου Καββαδία, καθώς και από την αγάπη της για το νησί μας.
Ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα με «άρωμα» Κεφαλονιάς
Κοινωνία
15/11/2014 | 13:07

Η Αναστασία Αντύπα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργοστόλι. Εκεί τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Μετά πήγε για σπουδές στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και για μεταπτυχιακό στη Χωροταξία – Πολεοδομία του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Για 6 χρόνια εργαζόταν σαν περιβαλλοντολόγος σε τεχνική εταιρεία.
Από μικρή όμως είχε μεγάλη αγάπη για τα βιβλία. Η αγάπη αυτή με κέρδισε και έτσι στους δύσκολους αυτούς καιρούς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον με το χώρο του βιβλίου.
Άνοιξε ένα βιβλιοπωλείο στην Καλλιθέα στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) νούμερο 152. Η ονομασία “Τραβέρσο” πάρθηκε από την ομώνυμη ποιητική συλλογή του Νίκου Καββαδία, καθώς και από την αγάπη της για το νησί μας.
Είναι ένας μικρός και φιλικός προς τον αναγνώστη χώρος σε μία συνοικία όπου απουσιάζουν οι χώροι συνάθροισης των βιβλιόφιλων. Βασική ιδέα είναι η βιβλιοφιλική προσέγγιση σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαφή και την ανταλλαγή απόψεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στο καλό παιδικό βιβλίο.
δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι στο βιβλιοπωλείο της συμπατριώτισσάς μας διατίθενται και βοηθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ξενόγλωσσα φροντιστηριακά και λεξικά.
Καλό θα είναι όσοι Κεφαλλονίτες έχουν χρόνο και είναι κοντά στη Καλλιθέα να επισκεφθούν το όμορφο βιβλιοπωλείο της κας Αντύπα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer