Το Εργατικό Κέντρο καλεί το Σάββατο στο ΤΕΙ Ληξουρίου όλους τους φορείς στην εκδήλωση ανάδειξης των τεράστιων προβλημάτων και της πορείας αποκατάστασης των ζημιών
Ένας χρόνος από τους καταστροφικούς σεισμούς…
Κοινωνία
13/02/2015 | 18:42

Το Εργατικό Κέντρο καλεί το Σάββατο 14/2/2015 στις 19:00 στο ΤΕΙ Ληξουρίου όλους τους φορείς στην εκδήλωση ανάδειξης των τεράστιων προβλημάτων και της πορείας αποκατάστασης των ζημιών από τους περσινούς καταστροφικούς σεισμούς.

Μετά από ένα χρόνο δεν έχει υπάρξει καμιά ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων σε μια σειρά υποδομών (που έπληξε ο εγκέλαδος.

Παράλληλα οι υπηρέτες των μεγαλοξενοδόχων και εφοπλιστών ΝΔ (Δήμος) και ΣΥΡΙΖΑ (Περιφέρεια) κάνουν αγώνα δρόμου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων (χρηματοδοτήσεις, έργα κ.λ.π.)

Απαιτούμε  τώρα  μέτρα αντισεισμικής προστασίας και θωράκισης, πλήρη αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και πλήρης αποζημίωση των πληγέντων. Τα παραπάνω προβλήματα είναι αποτελέσματα της  πολιτικής κυβέρνησης – Ε.Ε. που προκειμένου να τροφοδοτήσουν την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου με νέες επιδοτήσεις και κίνητρα, θάβουν τις λαϊκές ανάγκες. Χρειάζεται άλλη πολιτική κατεύθυνση, που στα επίκεντρο θα βάζει το λαό και τις ανάγκες του.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και τα λαϊκά στρώματα για την οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.Ι.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer