Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς συνεχίζει και φέτος (Παρασκευή 15 Νοεμβρίου) τις κινηματογραφικές προβολές.
Έναρξη χειμερινού Δημοτικού Κινηματογράφου
Κινηματογράφος
14/11/2013 | 13:39

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς   συνεχίζοντας  και φέτος τις κινηματογραφικές προβολές με επιλεγμένες ταινίες, ξεκινά  την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου  με το  δραματικό θρίλερ, το «Τέλειο Χτύπημα» του  αγαπημένου Giuseppe Tornatore, με  το υπέροχο μουσικό «ντύσιμο» από τον μόνιμο συνθέτη του, Ennio Morricone.
Το φιλμ αγγίζει σε βάθος και με ευαισθησία τον χαρακτήρα ενός εκκεντρικού αριστοκράτη, ο οποίος βασανίζεται από την αδυναμία της κατανόησης και συναισθηματικής προσέγγισης του άλλου φύλλου. Ο δημοπράτης, εκτιμητής και συλλέκτης έργων τέχνης Virgil δεν κοιτά ποτέ μια γυναίκα στα μάτια, έχοντας ως μοναδική θηλυκή συντροφιά τη συλλογή του από γυναικεία πορτραίτα. Ίσως γι’ αυτό ακριβώς να έλκεται ερωτικά από μια γυναίκα που, πάσχουσα από αγοραφοβία, φοβάται να εμφανιστεί μπροστά σε οποιονδήποτε. Μέσω της μυστηριώδους Claire, ο Tornatore απογυμνώνει συναισθηματικά μπροστά στα μάτια του θεατή τον πρωταγωνιστή του, σε αυτό το γοητευτικό ταξίδι του προς τη βίωση ή, καλύτερα, την ανακάλυψη της αγάπης…
Συντελεστές: Τζέφρι Ράς – Virgil Oldman, Σίλβια Χέκς,-Claire,  Ντόναλντ Σάδερλαντ  – Billy Whistler.

kefalos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer