Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο "Αντώνης Τρίτσης" του Αργοστολίου ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από τον εκπαιδευτή Βασίλη Τσίπα
Έμαθαν τα “μυστικά” του Krav Maga
Αθλητισμός
17/05/2015 | 10:32

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Το Krav Maga (Κραβ Μαγκά) είναι ένα σύστημα πρακτικής και τακτικής που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών.

Οι τεχνικές του διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών επειδή πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι μακράν πολύ πιο πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες. Αυτή η λογική αλλά και η γενική προσέγγιση του Κραβ Μαγκά πηγάζουν από τη μοναδική διδακτική μεθοδολογία και το εκπαιδευτικό σύστημά του, τα οποία επιτρέπουν στον ασκούμενο να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα στην αυτοάμυνα.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο “Αντώνης Τρίτσης” του Αργοστολίου ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από τον εκπαιδευτή Βασίλη Τσίπα (expert 2) που έδωσε τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το Κραβ Μαγκά και να μάθουν ορισμένες από τις τεχνικές του προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν και να αντιδράσουν σε διάφορες περιπτώσεις που μπορεί να δεχθούν επίθεση.

Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν ο Ανδρέας Πεφάνης από το «Pefanis Team Red Tiger», ο οποίος επιχειρεί να καθιερώσει το Κραβ Μαγκά στην Κεφαλονιά μέσα από τη διεξαγωγή σεμιναρίων και μαθημάτων. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου ξεκίνησε με την εκμάθηση των βασικών αρχών του Κραβ Μαγκά στα παιδιά μέσα από απλά και διασκεδαστικά παιχνίδια και συνεχίστηκε με τους μεγαλύτερους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη πως μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από άοπλες αλλά και ένοπλες επιθέσεις.

krav maga (2) krav maga (3) krav maga (4) krav maga (5) krav maga (6) krav maga (7) krav maga (8) krav maga (9) krav maga (10) krav maga (11) krav maga (12) krav maga (13) krav maga (14) krav maga (15) krav maga (16) krav maga (17) krav maga (18) krav maga (19) krav maga (20) krav maga (21) krav maga (22) krav maga (23) krav maga (24) krav maga (25) krav maga (26) krav maga (27) krav maga (28)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer