Οι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου παρουσίασαν τις ερευνητικές τους εργασίες, ενώ έγινε και παρουσίαση της ιστορίας του Β' Λυκείου Αργοστολίου με την προβολή υλικού από το αρχείο της Ευρώπης Μοσχονά
Έλαμψαν…οι μαθητές του Β’ Λυκείου! (video)
Κοινωνία
15/05/2013 | 10:25

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Με έναν ξεχωριστό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά τους οι μαθητές του Β’ Λυκείου Αργοστολίου, χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”.

Οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου παρουσίασαν τις ερευνητικές τους εργασίες με τίτλο “Το νερό” και “Βιοτεχνολογία: παρελθόν, παρόν, μέλλον”, ενώ έγινε και παρουσίαση της ιστορίας του Β’ Λυκείου Αργοστολίου με την προβολή υλικού από το αρχείο της Ευρώπης Μοσχονά.

Αμέσως μετά ακολούθησε θεατρική παράσταση του έργου του Γιάννη Καλαντζόπουλου “Το παραμύθι που δεν το έλεγε κανείς και οι τέσσερις εποχές” και στη συνέχεια μουσικό πρόγραμμα.

Στην θεατρική  παράσταση έπαιξαν οι μαθητές Αριάνα Καππάτου, Βίκη Σούτη, Χρίστος Τρίτσης, Νίκος Παπανικολάτος, Ελένη Μαρτσέλου, Τζανάτος Μάρκος, Αθηνά Καππάτου, Σπύρος Βασσάλας, Μαρία Κουρή. Στο μουσικό πρόγραμμα τραγούδησε η Κατερίνα Πετράτου και έπαιξαν οι μαθητές Βίκυ Σούτη (πιάνο), Σπύρος Παντελειός (κιθάρα) και Κυριάκος Γιαννάκης (κιθάρα).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά και τους καθηγητές τους για την διοργάνωση της εκδήλωσης και καλό καλοκαίρι!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer