Σταδιακή επιδείνωση και πάλι θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη και από τα δυτικά μέχρι και την Τετάρτη με βροχές και ισχυρές καταιγίδες
Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τις επόμενες μέρες
Κοινωνία
18/11/2013 | 18:24

Σταδιακή επιδείνωση και πάλι θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη και από τα δυτικά μέχρι και την Τετάρτη με βροχές και ισχυρές καταιγίδες αλλά και βαθμίαια ενίσχυση των νοτιάδων στα πελάγη όπου στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Σε πρώτο στάδιο από την Τρίτη το βράδυ θα επηρεαστεί η δυτική Ελλάδα και μέχρι και την Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Η κακοκαιρία ωστόσο θα επικεντρωθεί κυρίως στην δυτική βορειοδυτική Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού βορειοανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη κεντρική και ανατολική νοτιοανατολική χώρα τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα και τοπικού χαρακτήρα ενώ θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Πιο αναλυτικά:

Τρίτη 19/11/2013:

Με μουντό καιρό θα ξεκινήσει η μέρα στην βορειοδυτική Ελλάδα καθώς θα έχουμε συννεφιά που θα δίνει τις πρωινές ώρες κάποιες βροχές στην Ήπειρο οι οποίες θα επεκταθούν προς την δυτική και κεντρική Μακεδονία αλλά γενικά θα είναι ασθενείς και τοπικού χαρακτήρα.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στην δυτική Ελλάδα που θα αρχίσουν να πυκνώνουν προς το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν μέχρι το βράδυ βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου,την Ήπειρο -δυτική Στερεά μέχρι και την δυτική Πελοπόννησο.

kairos_trith
Αργά το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη βροχές θα επεκταθούν και στην νότια Πελοπόννησο οι οποίες θα κινηθούν μέχρι το πρωί της Τετάρτης μέχρι και την νοτιοανατολική Στερεά-νότια Εύβοια.

Το ίδιο θα συμβεί και στην δυτική και κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές αργά το βράδυ της Τρίτης προς το πρωινό της Τετάρτης και μέσα στην Τετάρτη θα επεκταθούν και στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί θυελλώδεις που θα φτάνουν τα 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ στο Ιόνιο ενώ στο Αιγαίο θα είναι αρχικά ασθενείς και θα γίνουν μέχρι το βράδυ νότιοι νοτιοανατολικοί στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Τετάρτη 20/11/2013

tetarth_kairos
Νωρίς το πρωί βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στην Πελοπόννησο ,την νοτιοανατολική Στερεά(Αττική) αλλά και στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο-δυτική&κεντρική Στερεά μέχρι και την βορειοδυτική Θεσσαλία . Γρήγορα ο καιρός θα ανοίξει στην δυτική Ελλάδα εκτός από την Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο που προς το μεσημέρι και πάλι θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Νωρίς το πρωί βροχές θα εκδηλωθούν και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ,την Χαλκιδική μέχρι και την κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη όπως και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer