Πυκνώνει τις επαφές στη Κεφαλονιά η υποψήφια Περιφερειάρχης. Προχωρημένες οι συζητήσεις με το συμπατριώτη μας δημοσιογράφο
Έκπληξη της Άντζελας με Κωνσταντάτο υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη;
Πολιτική
28/03/2014 | 16:09

Στη Κεφαλονιά βρίσκεται από χθες το βράδυ η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Άντζελα Γκερέκου. Η υποψήφια Περιφερειάρχης εγκαινιάζει ουσιαστικά από το νησί μας την προεκλογική της εκστρατεία.
Από τις πρώτες της επαφές η κα Γκερέκου έδειξε να προσπαθεί να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο ανοικτό στη κοινωνία με πολλές εκπλήξεις και σε καμία περίπτωση να μην έχει σχέση με την παλιά κομματική δομή του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia.net, η Άντζελα έχει βολιδοσκοπήσει για υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον συμπατριώτη μας γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Κωνσταντάτο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Παράλληλα, στο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει η υποψήφια Περιφερειάρχης θα έχει με την εμπειρία με παλιότερα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά σίγουρα θα έχει «άρωμα» με ανθρώπους της επιστήμης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

gerekou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer