Έκπληξη αποτέλεσε η μεταγραφή του Γεράσιμου Παναγιωτάτου – Τζάκη στη θέση του επιστημονικού συμβούλου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Έκπληξη η μεταγραφή του Παναγιωτάτου – Τζάκη
Πολιτική
26/04/2015 | 10:47

Έκπληξη αποτέλεσε η μεταγραφή του Γεράσιμου Παναγιωτάτου – Τζάκη στη θέση του επιστημονικού συμβούλου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου. Ο κ. Παναγιωτάτος στο παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ, εκπρόσωπος τύπου της Αδλεφότητας Πειραιά και σχετικά ..πρόσφατα υπήρξε σύμβουλος του υπουργού Πέτρου Αλιβιζάτου επί κυβερνήσεων Λουκά Παπαδήμου.
Μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τόσο φανερά οπότε η επιλογή του θεωρείται μια προσπάθεια του Θόδωρου Γαλιατσάτου να διευρύνει τους πολιτικούς του συνεργάτες και με πρόσωπα που δεν είναι ταυτισμένα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη η κίνηση του Περιφερειάρχη έχει δημιουργήσει μικρές αναταράξεις στο χώρο της νομαρχιακής του κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κορυφαίο στέλεχος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένο καθώς, όπως υποστηρίζει, η συγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να καλυφθεί από κάποιο στέλεχος που να «έχει ματώσει» για τη παράταξη με τα σχετικά προσόντα.
Ο κ. Παναγιωτάτος – Τζάκης είναι δικηγόρος στην Αθήνα ενώ κατέχει πτυχίο επικοινωνιολόγου. Κατάγεται από τα Ομαλά ενώ έχει πολλούς φίλους σε όλα τα κόμματα. Εμείς του e-kefalonia θεωρούμαι την συγκεκριμένη επιλογή ως ενδεδειγμένη και στηρίζουμε την κίνηση του Περιφερειάρχη καθώς όλα δεν πρέπει να ταυτίζονται κομματικά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer