Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την υπεύθυνη επικοινωνίας του ionian galaxy 90,8 Μαρία Φουντά, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον αέρα.
Έκπληξη γενεθλίων… στον αέρα του Galaxy 90,8!
Κοινωνία
08/07/2013 | 10:55

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την υπεύθυνη επικοινωνίας και marketing του ραδιοφωνικού σταθμού ionian galaxy 90,8 Μαρία Φουντά, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Σάκη Καλογηρά “Ακρότητες”.

Παιδικός φίλος της Μαρίας από την Αθήνα, βγήκε στον αέρα για να της ευχηθεί, μιλώντας με λόγια που έκαναν τη Μαρία να δακρύσει και να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Στο “κόλπο” είχαν μπει και οι παραγωγοί του Galaxy Σάκης Καλογηράς και Γιάννα Κουλουμπή, οι οποίοι με το πρόσχημα ότι ήθελαν να παρουσιάσουν στην Μαρία μια καινούρια ιδέα για την ανάπτυξη του σταθμού, την… κουβάλησαν Κυριακάτικα στο στούντιο του Galaxy και της φόρεσαν ακουστικά για να ακούσει υποτίθεται την ιδέα τους.

Τη στιγμή που ο φίλος της βγήκε στον αέρα μάλιστα, η Γιάννα έφυγε για λίγο και επέστρεψε με μια τούρτα για τα χρόνια πολλά..Η Μαρία, όντας πάντα πολύ διακριτική και χαμηλών τόνων από τη φύση της, κυριολεκτικά δεν μπορούσε να μιλήσει από την ταραχή, ενώ έλεγε ξανά και ξανά τη φράση “δεν το πιστεύω”…

Εν τω μεταξύ, την ίδια στιγμή που αυτά εκτυλίσσονταν στον αέρα, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, κ. Παργινός, άκουγε από το αυτοκίνητο και αμέσως κατευθύνθηκε στο σταθμό για να πάρει κι αυτός μέρος στην έκπληξη..

Να ευχηθούμε με τη σειρά μας χρόνια πολλά στη Μαρία Φουντά και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη.

Πάντως, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Νίκο, τον παιδικό φίλο της Μαρίας που είχε την ιδέα για την έκπληξη. Σε μια εποχή που η φιλία είναι από τις αξίες που περνούν κρίση, απέδειξε πως όταν θέλουμε μπορούμε να είμαστε ανθρώπινοι..

founta2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer