Στον εορταστικά διακοσμημένο χώρο ευχήθηκαν με προπόσεις η νέα χρονιά να είναι καλύτερη, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα για όλους και βέβαια για τη χώρα μας.
Έκοψε τη Βασιλόπιτα του 2015 στο Art Studio EST-LA Chambre ο Ευαγγελάτος
Πολιτισμός
05/01/2015 | 11:11
Ο ζωγράφος, περφόρμερ, ποιητής και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μαζί με συνεργάτες και φίλους καλλιτέχνες υποδέχτηκαν το 2015 στην έδρα των καλλιτεχνικών δράσεων του Art Studio EST / LA CHAMBRE, με την καθιερωμένη ετήσια εορταστική δεξίωση και το κόψιμο της Βασιλόπιτας.
Στον εορταστικά διακοσμημένο χώρο ευχήθηκαν με προπόσεις η νέα χρονιά να είναι καλύτερη, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα για όλους και βέβαια για τη χώρα μας.
Με αφορμή το κόψιμο της Βασιλόπιτας παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του συλλεκτικού λευκώματος COSTAS EVANGELATOS ART-EST που εντυπωσίασε για την αισθητική του ποιότητα. Επίσης ο Κώστας Ευαγγελάτος ανακοίνωσε τις πρώτες εκδηλώσεις, εκθέσεις και εκδόσεις του Ιανουαρίου, όπως η παρουσίαση του συλλογικού θεωρητικού τόμου ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ, Εκδόσεις ΖΗΤΗ, με επιστημονική επιμέλεια του καθ. Βασίλη Φιοραβάντε, που θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου στον ΙΑΝΟ, στον οποίο  τόμο περιλαμβάνεται το θεωρητικό κείμενο του περί εικαστικής performance.
Επίσης ανακοίνωσε ότι το 2015 θα είναι βασικά προανατολισμένος στην επέτειο των 15 χρόνων λειτουργίας της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa ΡΟΔΟΠΗ, που ίδρυσε το 2000 στο Αργοστόλι. Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του με συνεργάτες καλλιτέχνες στις ομαδικές εκθέσεις της ART WAY, του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων, την ομάδα καλλιτεχνών
“Το εργαστήρι” καθώς και στην αναμενόμενη επανέκδοση ποιημάτων του στη γαλλική γλώσσα.
Ακολούθησαν ευχάριστα δρώμενα με θαυμάσια εδέσματα και γλυκίσματα από την κεφαλονίτικη παραδοσιακή ” Βοσκοπούλα”.
Η  εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Βασιλόπιτας του 2015 και σαμπάνια!!.
Τυχερή φέτος αναδείχθηκε κερδίζοντας το φλουρί η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη!!!
 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
euagelatos prwtogerakh2 prwtogerakh_euagelatos
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer