Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου, στο πνευματικό κέντρο "Ο Απόστολος Παύλος", στο Αργοστόλι.
Έκοψε τη Βασιλόπιτα της η Μητρόπολη Κεφαλληνίας
Εκκλησία
04/01/2016 | 20:38

Της Γιάννας Κουλουμπή

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου, στο πνευματικό κέντρο “Ο Απόστολος Παύλος”, στο Αργοστόλι.
Το κέντρο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και ιερείς, ενώ την κοπή πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος.
Ο Σεβασμιότατος, στην σύντομη ομιλία του, έκανε αναφορά στη θρησκευτική σημασία της εκδήλωσης και πως αυτή διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων.
Δεν παρέλειψε ακόμη να μιλήσει για την θρησκευτική μας παράδοση γενικότερα και το πόσο σημαντικό είναι να την “παραδίδουν” οι μεγαλύτεροι στους νεώτερους.
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας καθώς και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Ευάγγελος Κεκάτος, και Ελειού Πρόννων κ. Νίκος Παπαδάτος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ του e-kefalonia.net.

vasilopita_mhtropolh (2) vasilopita_mhtropolh (3) vasilopita_mhtropolh (4) vasilopita_mhtropolh (5) vasilopita_mhtropolh (6) vasilopita_mhtropolh (7) vasilopita_mhtropolh (8) vasilopita_mhtropolh (9) vasilopita_mhtropolh (10) vasilopita_mhtropolh (11) vasilopita_mhtropolh (12) vasilopita_mhtropolh (13) vasilopita_mhtropolh (14) vasilopita_mhtropolh (15) vasilopita_mhtropolh (16) vasilopita_mhtropolh (17) vasilopita_mhtropolh (18) vasilopita_mhtropolh (19) vasilopita_mhtropolh (20)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer