Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παρευρισκομένους και τις οικογένειες τους.
Έκοψε την Πίτα των υπαλλήλων της Περιφέρειας ο Σωτήρης
Πολιτική
24/01/2014 | 15:22

Χτες Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, του τρέχοντος έτους, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, έλαβε χώρα η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας των υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, το μόνιμο προσωπικό, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας αλλά και όσοι έχουν άλλο είδος εργασιακής σχέσης με τον φορέα μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Σωτήρης Κουρής, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παρευρισκομένους και τις οικογένειες τους. Αναφέρθηκε στην εξαιρετικά επώδυνη κοινωνικοοικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι και την μάχη που καλούμαστε να δώσουμε καθημερινά τόσο στο εργασιακό, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Ευχαρίστησε δε από καρδιάς το προσωπικό, τους Διευθυντές και όλο το δυναμικό των υπηρεσιών, για την προσήλωση, την επιμέλεια και τον αξιοθαύμαστο ζήλο με τον οποίο υπηρέτησαν και υπηρετούν τα καθήκοντά τους, παρά τις εξαιρετικά μειωμένες σχεδόν πενιχρές αποδοχές, που δεν συμβαδίζουν με την ποιότητα. την ποσότητα και τον χρόνο που προσφέρουν στην εργασία τους.

Αναφέρθηκε επίσης στους νέο-προσληφθέντες μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, λέγοντας ότι η παρουσία τους στον φορέα μας και ειδικά η συνεργασία με αξιόμαχα στελέχη των υπηρεσιών μας, συνιστά μια ικανή ευκαιρία αποκόμισης εμπειριών επί σωρείας θεμάτων που αφορούν στο δημόσιο και την λειτουργία του, σε προγράμματα, έργα, στην διοίκηση, την κοινωνία και την επαφή με τους πολίτες.

pita_perifereia2

Κατά την κοπή της πίτας στην ΠΕ Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer