"Ο πρώτος μεγάλος αγώνας δρόμου στην Κεφαλονιά που έδειξε τις αντοχές του Συλλόγου μας ήταν η γύρα "Αργοστόλι (Δράπανο)-Ληξούρι"
Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Δρομέων
Αθλητισμός
20/01/2013 | 01:57

Της Αριστέας Χαριτάτου

Έκοψε την πίτα του, χθες το απόγευμα, ο Σύλλογος Δρομέων στον Θέατρο “Κέφαλος” στο Αργοστόλι. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη ετήσια συνέλευση του Συλλόγου, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς.
Η συνέλευση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χάρη Πρεντάνο, να εύχεται σε όλους καλή χρονιά. Έγινε ένας απολογισμός από το 2011 μέχρι και τέλος του 2012. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο στην Κατερίνα Φωκά, η οποία ανέφερε ότι  “το 2011 ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για την δημιουργία του Συλλόγου και εκδόθηκαν τα πρώτα ημερολόγια. Το 2012 έχουμε την σύνταξη του Καταστατικού και την έναρξη του Συλλόγου τον Φλεβάρη. Με την βοήθεια του κ. Λούκα δημιουργούμε τράπεζα αίματος στο Νοσοκομείο, ενώ γραφόμαστε και κάνουμε γνωστό τον Σύλλογο μας και σε άλλους Συλλόγους μαζικού αθλητισμού. Λαμβάνουμε μέρος στα Τρίτσεια και μαραθωνοδρόμους σε όλη την χώρα. Έχουμε έναν πολύ καλό αριθμό μελών, έχουμε φτιάξει site του Συλλόγου, πετύχαμε και την αδελφοποίηση με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πιερρίας”.
“Ο πρώτος μεγάλος αγώνας δρόμου στην Κεφαλονιά που έδειξε τις αντοχές του Συλλόγου μας ήταν η γύρα “Αργοστόλι (Δράπανο)-Ληξούρι”! Σε αυτόν τον αγώνα απασχολήθηκαν και πήραν μέρος σε αυτόν περίπου στα 300 άτομα”, δήλωσε ο κ. Πρεντάνος. Και συνέχισε “πέρυσι όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για να διοργανώσουμε αυτόν τον αγώνα δρόμου, είχαμε πει ότι θα ξεκινούσαμε από Αργοστόλι και θα καταλήγαμε Ληξούρι και του χρόνου θα γινόταν το αντίστροφο, δηλαδή η αφετηρία θα ήταν στο Ληξούρι και ο τερματισμός στο Αργοστόλι”.
“Αν ρίξετε μιά ματιά στο ημερολόγιο του Συλλόγου θα δείτε ότι φέτος έχουμε διοργανώσει και άλλους αγώνες, αλλάζουμε και λίγο τις διαδρομές για να μην είναι μονότονα”, δήλωσε το Προεδρείο.
Αφού συζητήθηκαν λίγο οι αλλαγές περάσαμε στο κόψιμο της πίτας. Μαντέψτε ποιός ήταν ο τυχερός όχι μόνο της βραδιάς, αλλά της χρονιάς!!!
Το φλουρί βρήκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Χάρης Πρεντάνος, ο οποίος κέρδισε μιά μπλούζα προσφοράς των XL και του Διονύση Λούκα! Όχι όμως μιά τυχαία μπλούζα αλλά με την στάμπα του Συλλόγου.
Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα και καλές δυνάμεις, τόσο στα μέλη όσο και στους φίλους που λαμβάνουν μέρος, αλλά και σε αυτούς που συμπαραστέκονται και στηρίζουν στον Σύλλογο με όποιον τρόπο μπορούν. Κάθε χρόνο να γίνεστε δυνατότεροι αθλητικά και ψυχικά, γιατί ένας αγώνας δρόμους πρώτα απ’ όλα θέλει δύναμη ψυχής!
Καλή χρονιά!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer