Η ενορία του Αγίου Ελευθερίου Αργοστολίου έκοψε σήμερα Κυριακή προ των Φώτων την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα προς ευλογία όλων των ενοριτών της.
Έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα η ενορία του Αγ. Ελευθερίου στο Αργοστόλι
Εκκλησία
03/01/2016 | 21:53

Του Αντώνη Καγγελάρη

Η ενορία του Αγίου Ελευθερίου Αργοστολίου έκοψε σήμερα Κυριακή προ των Φώτων την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιτα προς ευλογία όλων των ενοριτών της. Έτσι μετά το πέρας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στο πνευματικό κέντρο που βρίσκετε πλησίον του Ναού ο εφημέριος Πρωτ. π. Χαράλαμπος Χαρίτος αφού ευλόγησε τις Βασιλόπιτες που είχαν ετοιμάσει οι ενορίτισσες του Ναού τις μοίρασε σε όλο το εκκλησίασμα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα καθιερωμένα Κεφαλλονίτικα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων από την αυτοσχέδια χορωδία των Ιεροψαλτών του Ναού και των επιτρόπων.

koph_pitas_ag_eleutheriou (5) koph_pitas_ag_eleutheriou (6) koph_pitas_ag_eleutheriou (7) koph_pitas_ag_eleutheriou (8) koph_pitas_ag_eleutheriou (9) koph_pitas_ag_eleutheriou (10) koph_pitas_ag_eleutheriou (11) koph_pitas_ag_eleutheriou koph_pitas_ag_eleutheriou (2) koph_pitas_ag_eleutheriou (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer