H Σχεδιάστρια Julia Heurling επιστρέφει σε μια προώθηση της έρευνας της σχετικά με το έργο "Ο ορίζοντας δεν είναι επίπεδος"
Έκθεση στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού
Πολιτισμός
13/06/2015 | 11:25

H Σχεδιάστρια Julia  Heurling επιστρέφει στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού (ICAC) σε μια προώθηση της έρευνας της σχετικά με το έργο << Ο ορίζοντας δεν είναι επίπεδος>>. Μετά από μια σύντομη παραμονή στο Τόκιο η κατεύθυνση της πήρε μια μικρή στροφή, έτσι ώστε, με νέα προοπτική και επανεξέταση στις θεωρητικές πτυχές του έργου της, καλεί την εντόπια  Καλλιτέχνιδα  Μαρία Δήμα σε ένα δημιουργικό διάλογο και σε ένα ‘’καθορισμένο’’ χώρο με συμμετοχή της εφαρμοσμένης τέχνης.

Ο εκθεσιακός χώρος του Ιονίου Κέντρου  αναλαμβάνει ενεργή συμμετοχή ως καθεαυτό  μέρος ενός έργου τέχνης, αφήνοντας πίσω την παθητική ποιότητά του, δεδομένου ότι οι καλλιτέχνες σε μια κοινή προσπάθεια ασχολούνται με το χώρο ως μια διάσταση και ως δεδομένο παράγοντα που θα αποτελέσει το πλαίσιο της τοποθέτησης των εργασιών.

Η διάρκεια της έκθεσης  θα είναι μία ημέρα και ένα μέρος της εγκατάστασης θα λειτουργήσει σαν ανοικτό στούντιο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της εργασίας.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, από τις 20:00.

TITLE_ «Celeste-Οράτιος: Διάλογος στο  Χώρο.»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer