Πρωτόγνωρο για υπουργό, άκουσε επιτόπου τα προβλήματα των εργαζομένων και έδωσε λύσεις. Θα ανοίξει το Γηροκομείο της Σάμης, δεσμεύθηκε.
Έδωσε λύσεις η Ζέττα από τη Κεφαλονιά (βίντεο)
Πολιτική
19/02/2014 | 14:11

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Την Κεφαλονιά επισκέπτεται από το πρωί άλλο ένα Κυβερνητικό στέλεχος, η υφυπουργός υγείας κ. Ζέττα Μακρή. Η κα Μακρή έφθασε νωρίς στο νησί μας και αμέσως επισκέφθηκε το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αργοστολίου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του ΚΕΛΠΝΟ κ. Παπαδημητρίου.
Την υπουργό υποδέχθηκε ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ζαφειρόπουλος και μαζί κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων (πρώτα επιθεώρησε το νοσοκομείο) που ήταν συγκεντρωμένοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Ενώ ήταν προγραμματισμένο να γίνει ειδική συζήτηση για θέματα Ψυχικής Υγείας πολλοί εξέφρασαν τα παράπονα τους για ελλείψεις και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.
Η κα Μακρή επιτόπου άλλαξε την ατζέντα της συζήτησης και άκουσε προσεχτικά όλα όσα είχαν οι εργαζόμενοι αλλά και συνδικαλιστές του ΚΚΕ που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο. Το γεγονός σχολιάστηκε θετικά από τους εργαζόμενους αλλά και τον απλό κόσμο.
Αυτήν την ώρα επισκέπτεσαι το σεισμόπληκτο Ληξούρι και το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.
Σημείωση: Η υφυπουργός σε ερώτηση του Δημήτρη Φιοραβάντε δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα λειτουργήσει το Γηροκομείο – κόσμημα στη Σάμη.
Αξίζει: Μια ανήμπορη ασθενής εισήλθε στο χώρο της αίθουσας με αναπηρικό καροτσάκι και παραπονέθηκε ότι δεν υπάρχει η δεύτερη δόση του φάρμακου της. Άμεση ήταν η παρέμβαση της κας Μακρή, οποία, αφού άκουσε προσεκτικά την άρρωστη γυναίκα και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη για την περίπτωση, εξήγησε και επιβεβαιωσε ότι αύριο  το φάρμακο της θα ειναι στο νοσοκομείο.

ergazomenoi_nosokomeio makrh_nosokomeio makrh_nosokomeio2 sakalhs_makrh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer