Η διοικητική παράδοση – παραλαβή του έργου επέκτασης του Γυμνασίου – Λυκείου Ιθάκης έγινε την Τετάρτη 30 Απριλίου μεταξύ της Π.Ι.Ν. και του Δήμου Ιθάκης.
Έγινε η Παράδοση – Παραλαβή του Γυμνασίου – Λυκείου Ιθάκης
Κοινωνία
02/05/2014 | 16:27

Η διοικητική παράδοση – παραλαβή του έργου επέκτασης του Γυμνασίου – Λυκείου Ιθάκης έγινε την Τετάρτη 30 Απριλίου μεταξύ της Π.Ι.Ν. και του Δήμου Ιθάκης.

Το έργο της επέκτασης του Γυμνασίου – Λυκείου Ιθάκης, συνολικού προϋπολογισμού 625.200 ευρώ, έχει ήδη ολοκληρωθεί και αφορούσε στην κατασκευή και προσθήκη, στο υφιστάμενο σχολικό συγκρότημα, νέων κτιριακών εγκαταστάσεων.

Το έργο της επέκτασης περιλάμβανε την κατασκευή και προσθήκη τριών επιπλέον αιθουσών διδασκαλίας συνολικού εμβαδού 188,43 τ.μ., δύο αιθουσών εργαστηρίων, μιας αίθουσας καθηγητών καθώς και χώρους υγιεινής ΑΜΕΑ συνολικού εμβαδού 144,85τ.μ..

Στο πλαίσιο του έργου της επέκτασης περιλαμβανόταν επίσης όλες οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις για την ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτροδότηση και πυρασφάλεια του νέου κτιρίου.

Στην πράξη παράδοσης – παραλαβής παραβρέθηκαν, εκ μέρους της ΠΙΝ η Περιφερειακή Σύμβουλος – Αρμόδια για θέματα Ιθάκης, Σμαράγδα Σαρδελή, ενώ από το Δήμο Ιθάκης την παραλαβή έκανε η υπάλληλος Αθηνά Αδαλοπούλου.

Επίσης, παραβρέθηκαν από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κεφαλονιάς η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος, Ιωάννα Πιαγκαλάκη και οι επιβλέποντες υπάλληλοι Άγγελος Τσιτσέλης και Αδαμαντία Σαράντη, καθώς και ο εργολάβος του έργου κ. Κωστούλας.

Τέλος, από τα σχολεία παραβρέθηκαν ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Ορέστης Καχρίλας και από το Γενικό Λύκειο ο Δ/ντής Δημήτριος Βαρδής και η καθηγήτρια Ελένη Θέμελη.

gumnasio_ithaki

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer