Ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού φαίνεται ότι «ψάχνεται» για την επόμενη πολιτική του στέγη.
Έβαλε ταφόπλακα στο Ποτάμι και “τίτλους τέλους” στον Σταύρο …
Πολιτική
09/02/2017 | 09:19

Με χαρακτηριστικά απαξιωτικο τρόπο για τον ιδρυτή του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, βάζει τους τίτλους τέλους, της κίνησης, ο αντιπρόεδρός του και εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δεν έπαψε να δίνει “οδηγίες” ουσιαστικά, στον πρόεδρό του, αποκαλώντας τον μάλιστα, με το μικρό του όνομα επανειλημμένα, όπως θα έκανε ο “δάσκαλος” σε ένα “μικρό παιδι”!

Ο Σταύρος, θα έπρεπε να κάνει αυτό, ο Σταύρος θα έπρεπε να κάνει το άλλο, από τον “περιφερόμενο” κεντροαριστερό Σπύρο Λυκούδη, που φεύγοντας από τον Συνασπισμό το 2010( ανανεωτική πτέρυγα ) , πρόλαβε να κάνει “σύντομες στάσεις”, στη ΔΗΜΑΡ ( όπου κι εκεί τα έβαλε με τον πρόεδρό του Φώτη Κουβέλη, από τη στιγμή που εκείνος αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση με Σαμαρά-Βενιζέλου ), το Ποτάμι και πλέον από οτι φαίνεται, ο επόμενος σταθμός θα είναι στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημ Συμπαράταξη…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του altsantiri.gr, ένα βήμα πιο κοντά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη κάνει ο Σπύρος Λυκούδης, των ΜΕΤΑρρυθμιστών, αφού σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται εκδήλωση στο Gazarte, σχετικά με το μέλλον της κεντροαριστεράς.

Ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού φαίνεται ότι «ψάχνεται» για την επόμενη πολιτική του στέγη, δημιουργώντας διαύλους επικοινωνίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και στρέφει το βλέμμα προς τα εκεί.

Έτσι λοιπόν οι ΜΕΤΑρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη και ο Τάκης Ιωακειμίδης, μέρος της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών που συμμετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη θα βρεθούν σε κοινή εκδήλωση με θέμα «η προοδευτική παράταξη σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μέλλον αν κοιτάζει στο μέλλον».

Καλύτερα να προσέχουν εκεί στη Χαρ Τρικούπη. Έχει “βαρύ βιογραφικό”, ο Σπύρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer