Ισχυρό μήνυμα στους επίδοξους υποψήφιους. «Είμαστε και εμείς εδώ»!
Άστραψε και βρόντηξε ο Σπαθής
Πολιτική
13/01/2014 | 10:42

Ποιος είδε τον Πρόεδρο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιά Βαγγέλη Σπαθή και δε φοβήθηκε.  Ο ισχυρός άνδρας των Κεφαλλονίτικων σωματείων της Αθήνας έστειλε μήνυμα στους …επίδοξους «μνηστήρες» της αυτοδιοίκησης αλλά και σε αυτούς που …τρέχουν στα διάφορα υπουργεία ερήμην των Κεφαλλονιτών.
Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Σπαθής φανερά οργισμένος μίλησε έξω από τα δόντια τόσο στην εκδήλωση των απανταχού Πυλαρινών όσο και στην μεγάλη εκδήλωση των συμπατριωτών μας στα βόρεια Προάστια. Ο κ. Σπαθής μεταξύ άλλων τόνισε «ότι ομόφωνα τα σωματεία της Αθήνας πήραμε απόφαση για διορθωτικό Καλλικράτη για τρεις δήμους στη Κεφαλονιά».  Ενώ έγινε καταπέλτης εναντίον ορισμένων παραγοντίσκων που αποφασίζουν ερήμην του 1/3 του εκλογικού σώματος που είναι οι ετεροδημότες της Αθήνας λέγοντας ότι «είμαστε και εμείς εδώ». Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας ήταν καταπέλτης και για τις συγκοινωνίες και ιδιαίτερα για τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη λέγοντας ότι θα πρέπει άμεσα να επαναλειτουργήσει!
Η ομιλία του Προέδρου της Αδελφότητας δεν είναι τυχαία αφού το τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη εγρήγορση στους συλλόγους για κοινή γραμμή στα μεγάλα θέματα που αφορούν το τόπο. Μάλιστα, υπάρχει ιδιαίτερη ενόχληση από δηλώσεις πολιτικών παραγόντων του νησιού που στο παρελθόν έχουν μιλήσει απαξιωτικά για τους συμπατριώτες μας της Αθήνας, ονομάζοντάς τους ….Αθηναίους!
Αξίζει: Στο ακροατήριο του Σπαθή ήταν και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης που έδειξε να συμφωνεί στα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα των ετεροδημοτών.
Αξίζει2: Ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι τα σωματεία της Αθήνας, κάτω από την «ομπρέλα» της ΟΚΙΣ, να εξετάζουν πρόταση για Συνομοσπονδία με όλους τους Συλλόγους από τα Ιόνια Νησιά.

parishs_spathis

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer