Στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας, αλλά και της αρτιότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, στην αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών
Άσκηση της Πυροσβεστικής στο ΤΕΙ Ληξουρίου
Κοινωνία
11/11/2016 | 14:49

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας αλλά και της αρτιότερης συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, στην αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας από την Υπηρεσία μας,  στις 14-11-2016 και περί Ω/11:00΄, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα, με κωδική ονομασία «Τ.Ε.Ι. Ληξουρίου 2016», με τόπο διεξαγωγής της εν λόγω άσκησης, τις εγκαταστάσεις των Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων Ληξουρίου που βρίσκονται στην οδό Στυλιανού Τυπάλδου στο Ληξούρι.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκδήλωση πυρκαγιάς στο κτίριο Α΄ του συγκροτήματος του Τ.Ε.Ι., καθώς και απεγκλωβισμό ατόμου από το χώρο.

Οι συμμετέχουσες Υπηρεσίες του Π.Σ. στην εν λόγω άσκηση, είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου και θα λάβουν μέρος δεκατρείς (13) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα (4) υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και ένα (1) βοηθητικό όχημα.

Κατά την διενέργεια της εν λόγω άσκησης θα λάβει χώρα συνδρομή, για τις δικές τους ενέργειες, από το Ε.Κ.Α.Β., το τοπικό κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ Αργοστολίου και την ΕΛ.ΑΣ. .

Ο Διοικητής

Βασίλειος Ρ. Σολδάτος

Αντιπύραρχος

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer