Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα έντονων καιρικών φαινομένων, ο καιρός αρχίζει να θυμίζει άνοιξη
Άρχισε να θυμίζει άνοιξη
Κοινωνία
15/03/2015 | 11:12

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα έντονων καιρικών φαινομένων, ο καιρός αρχίζει από σήμερα Κυριακή να θυμίζει άνοιξη.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο από το απόγευμα 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά ο καιρός της Κυριακής:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη, όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη θα υπάρξουν στα ανατολικά νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις, με τους άνεμους να πνέουν βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer