Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Παρίση με τα 110 ονόματα ανάγκασε το Καλαφάτη να βγάλει το σχέδιο της Ελιάς στο προσκήνιο!
Άρον άρον ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Καλαφάτης
Πολιτική
27/03/2014 | 21:47

Μεγάλους τριγμούς στο πολιτικό προκάλεσε η δυναμική επανεκκίνηση του Παρίση, ο  οποίος έριξε στην «αρένα» τα 110 πρώτα ονόματα.
Ομολογουμένως, κανείς δεν περίμενε τη δυναμική επανεμφάνιση του Παρίση σε εκλογικό επίπεδο, πολύ περισσότερο που κατόρθωσε και «πάντρεψει» τα στελέχη του με τις πολλές ψήφους  (Ανουσάκης, Κοκόσης, Κωνσταντάκης, Ματιάτος, Παπαδάτος κα) με νέα πρόσωπα που και αυτά έχουν μεγάλη κοινωνική αποδοχή (Σπύρος και Μάκης Καραβιώτης, γιατρός Τάσος Παπαδάτος, διευθυντής Ταμιευτηρίου Πρεντάνος, δικηγόρος Παπαναστασάτος Μακης, Νίκος Αραβαντινός κ.α)
Πέρα όμως από τα παραπάνω, το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο του Παρίση υπάρχουν πολλά περιφερειακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Απέργης από τα Ζώλα, Ρηγάτος από τα Καμιναράτα, Συριάτος από την Κοντογενάδα κ.α.) χτύπησε «καμπανάκι» στο επιτελείο του Αλ. Καλαφάτη που έσπευσε να ανακοινώσει το δικό του συνδυασμό ώστε να σταματήσει η «εισβολή» Παρίση στο χώρο των ψηφοφόρων του παλαιού ΠΑΣΟΚ.
Το ερώτημα τώρα είναι εάν ο Αλέκος Καλαφάτης που είναι ταυτισμένος με τους πρώην Δημάρχους που καταχρέωσαν τη Κεφαλονιά θα μπορέσει να αποτινάξει από πάνω του αυτό το στίγμα, ιδίως δε τώρα που ο κόσμος ακούει για αυτούς που διοίκησαν τη Κεφαλονιά στα χρόνια της πράσινης παντοκρατορίας και τους σηκώνετε η τρίχα.
Στο επιτελείο του Καλαφάτη υπάρχει αισιοδοξία και όλοι πιστεύουν ότι θα είναι αυτός που θα περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

elia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer