Εγκάρδια υποδοχή είχε από τους ετεροδημότες της Αθήνας. Ο αντιδήμαρχος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις Κεφαλλονίτικων Συλλόγων της Αθήνας.
Άξιος εκπρόσωπος του Δημάρχου ο Κεκάτος
Πολιτική
23/01/2014 | 14:36

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς αποδέχθηκε τις Προσκλήσεις συμμετοχής στους εορτασμούς της νέας χρονιάς από τους Κεφαλλονίτικους Συλλόγους των Αθηνών και εκπροσωπήθηκε από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

kefalliniaki-adelfotita-pita2014-46

kekatos
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 ο κ. Κεκάτος συμμετείχε στην Εκδήλωση της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, ενώ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου συμμετείχε το πρωί στις Εορταστικές Εκδηλώσεις των Πολιτιστικών  Συλλόγων Χαβδάτων και Κομητάτων, ενώ το απόγευμα στον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Ληξουρίου στην πλατεία Καρίτση – Αίθουσα Παρνασσός.
Σε όλες τις Εκδηλώσεις ο κ. Κεκάτος μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και ευχές του κ.Παρίση και υπενθύμισε το διαρκές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα θέματα των Συλλόγων που κατ’ ουσίαν αποτελούν τους διαρκείς Πολιτιστικούς Πρέσβεις του Πολιτισμού του Νησιού μας ,ως ισχυροί κρίκοι επικοινωνίας των Μελών τους με την Κεφαλονιά.
Η βράβευση από την Αδελφότητα κορυφαίων προσωπικοτήτων από τους χώρους της Επιστήμης, Αυτοδιοίκησης και Αθλητισμού, η εκπληκτική Συναυλία από το μαέστρο  Παναγή Μπαρμπάτη και την ανερχόμενη υψίφωνο κ. Πανίτσα – Μεταξά, καθώς επίσης  και η νεανική χορωδία του ιερού ναού Αγίου Γερασίμου Ιλισίων συνέθεσαν μια Εκδήλωση υψηλού οργανωτικού επιπέδου, που τίμησαν με την παρουσία τους Επίσημοι και μεγάλο  κοινό.
Τέλος, η Συναυλία στην κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός  των Αδελφών Καραβιώτη και Γρηγόρη Βλαχούλη μαζί με το διάσημο διεθνώς Συνθέτη κ.Νίκο Ιγναντιάδη, για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Ληξουρίου, άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλους όσους είχαν τη χαρά να παρευρεθούν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer