Υπερίσχυσε των Κώστα Ζαπάντη, Γιώργου Τσιλιμιδού, Ρωσσέτου Λούζη. Άλλη μια μεγάλη επιβίωση του e-kefalonia.net
Άνετη επικράτηση Δημητράτου για υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλλονιάς
Πολιτική
09/03/2014 | 19:08

Του Παναγή Φωκά
Μια μεγάλη ημέρα ήταν η σημερινή για τον Μάκη Δημητράτου αφού στην εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ για το χρίσμα του Δήμου Κεφαλλονιάς επικράτησε άνετα των υπόλοιπων υποψηφίων που ήταν οι Κώστας Ζαπάντης (πρώην Δήμαρχος Ελειού Πρόννων), Γιώργος Τσιλιμιδός (πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου) και Ρωσσέτος Λούζης.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να προχωρήσει χωρίς τα «βαρίδια» του ΠΑΣΟΚ και επέλεξε ένα γνωστό αριστερό να δώσει τη μεγάλη μάχη.
Πάντως στο Δημαρχείο αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την επιλογή Δημητράτου καθώς πιστεύουν ότι απευθύνεται σε ένα παραδοσιακό αριστερό ακροατήριο και ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.
Το e-kefalonia.net πρώτο είχε δημοσιεύσει τις προθέσεις των ισχυρών στελέχων του ΣΥΡΙΖΑ και τη προτίμηση τους στον Μάκη Δημητράτο. Την ίδια στιγμή η πλειοψηφια των τοπικών μέσων έλεγαν ότι ο δήμος θα σπάσει.
Αξίζει: Το e-kefalonia.net είχε έγκαιρα ενημερώσει τους αναγνώστες του τόσο για την επιλογή Γαλιατσάτου στην Περιφέρεια από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα παραμείνει ενιαίος.

syriza

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer