Η ομάδα, Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, χρειάζεται από εμάς τους Κεφαλλήνιους ένα γήπεδο άμμου με σταθερή έδρα το νησί μας.
«Άλλη μια ευκαιρία»
Κοινωνία
19/08/2013 | 10:55

Η αρχή έγινε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Ελληνική κοινότητα δείχνει το δρόμο. Σήμερα για πρώτη φορά έληξε το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. Η ομάδα “Κεφαλονιά” βγήκε πρώτη νικώντας 6-5 στον τελικό την αντίστοιχη της Μάνης. Αυτό της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Euro winners cup , θεσμός με μεγάλη ιστορία κα προβολή. Μερικοί θα βιαστούν να πουν, να επικαλεστούν ότι στην ομάδα αυτή δεν παίζουν Κεφαλλονίτες. Αυτό απαντάται από την ίδια την ιστορία του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι Πειραιώτες, Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς και ανήκουν σε αντίστοιχες ομάδες.
Εγώ ως υποστηριχτής κάθε προσπάθειας που φέρνει το νησί μας στο προσκήνιο, εκείνο που έχω να πω, μιας και το αθλητικό ρεπορτάζ ανήκει σε άλλους, είναι οτι αυτή η ομάδα, Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, χρειάζεται από εμάς τους Κεφαλλήνιους ένα γήπεδο άμμου με σταθερή έδρα το νησί μας. Οι παραλίες μας είναι πανέμορφες, ιδιαίτερες και προσφέρονται. Το κόστος δημιουργίας γηπέδου είναι ελάχιστο, μπροστά στο απίστευτα μεγάλο όφελος που θα έχουμε. Το νησί μας έχοντας αυτήν την υποδομή θα μπορούσε να λειτουργήσει με αφορμή το άθλημα αυτό, ως κέντρο όλης της Νότιας Ευρώπης, παρέχοντας ένα ακόμα άλλο είδος τουρισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Φανταστείτε τι ζωή θα έπερναν οι παραλίες μας, τι επιχειρηματικές δραστηριότητες θα ανοίγονταν, και τι θέαμα θα προσφερόταν στον κάθε επισκέπτη. Διαθέτουμε λιμάνια, αεροδρόμιο, διάθεση και ικανότητα, πάνω από όλα όμως έχουμε αυτόν τον υπέροχο τόπο, το νησί μας, που δεν πάυει να μας δίνει ευκαιρίες ζωής, γιατί να μην τον αναδείξουμε και με αυτό τον τρόπο.
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ για την πρωτιά της, στην Ε.Π.Ο που πήρε το πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της και στους υπέροχους αθλητές της Μάνης για την προσφορά τους.

Η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σάμης
Αντωνάτου- Βαλσάμου Όλγα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer