Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία… "Μιντιακές Αναπαραστάσεις του εθελοντισμού στο πλαίσιο της προσφυγικής κρίσης: Μια συζήτηση για την Κοινωνία των Πολιτών σήμερα"
Άλλη μία πετυχημένη ομιλία στα ΤΕΙ στο Αργοστόλι
Κοινωνία
19/04/2016 | 13:14

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Κώστας Ευαγγελάτος” του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι η ομιλία με θέμα “Μιντιακές Αναπαραστάσεις του εθελοντισμού στο πλαίσιο της προσφυγικής κρίσης: Μια συζήτηση για την Κοινωνία των Πολιτών σήμερα” με εισηγητές τους καθηγητές Σάββα Μακρίδη και Βασιλική Παπαγεωργίου.

Τη συζήτηση συντόνισε ο καθηγητής Άρης Κουμπαρέλης. Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με δημιουργικές παρεμβάσεις των καθηγητών Κώστα Πετράκη, Σοφία Αράβου και Βάσω Λεβεντάκου. Σημαντική ήταν επίσης η παρέμβαση της αρχηγού αλλά και μελών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Τζώνου Μαλαματώ, Μαρίνου Ροζάννα και Θεοδωροπούλου Γεωργία καθώς και φοιτητών/τριών του τμήματος.

Την εκδήλωση υποστήριξαν τεχνικά οι συνάδελφοι Σπύρος Τρουμπέτας και Νίκος Παππάς οι οποίοι και ανάρτησαν τα σχετικά βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

omilia_tei photo (3) photo (4) aithousa_tei

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer