Δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα καθώς αυτή την περίοδο η ΚΕΔΗΚΕ θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος, μακριά από διαδικτυακές αντιπαραθέσεις που σε τελική ανάλυση δεν προσφέρουν τίποτε.
Άλλη η «ΑΛΗΘΕΙΑ» ΤΟΥ 2002 κ. Φόρτε & άλλη η πραγματικότητα του 2015
Κοινωνία
07/10/2015 | 22:03

Πάντοτε θεωρούσα τις συμβουλές του Γεράσιμου Φόρτε χρήσιμες πλην όμως, όπως θα θυμάται και ο ίδιος, όταν κατέχουμε ένα θεσμικό ρόλο, οφείλουμε να ενεργούμε με σύνεση και προσοχή και να μην παρασυρόμαστε από αρθρογραφίες στο διαδίκτυο. Το ζήτημα της διάθεσης του ΕΑΚ Φαρακλάτων για τις ανάγκες του τοπικού πρωταθλήματος, είναι σύνθετο ποικιλοτρόπως και απαιτεί λεπτούς και εύστοχους χειρισμούς από όσους έχουν σήμερα την ευθύνη.
Ο κ. Φόρτες στην προσπάθειά του να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος αναφέρεται σε κάποιες διαδικασίες που όντως έλαβαν χώρα μεταξύ Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Φαρακλάτων-πρώην Δήμου Αργοστολίου και ΕΠΣΚΙ πριν αρκετά χρόνια, πλην όμως η νομική διάσταση και σημασία αυτών επιδέχονται πολλαπλές ερμηνείες και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο ο κ. Φόρτες να βασίζεται αποκλειστικά στην μακροχρόνια εμπειρία του για θέματα που απαιτούν επιπροσθέτως ιδιαίτερες νομικές γνώσεις.
Ενδεικτικά και για να γίνω κατανοητός σε όλους, αναφέρω ότι ο κ. Φόρτες διαβεβαιώνει δημοσίως ότι το ΕΑΚ Φαρακλάτων ανήκει κατά διαχείριση αποκλειστικά στην ΕΠΣΚΙ εντούτοις όμως σε σχετικό αίτημα της ΚΕΔΗΚΕ προς την ΕΠΣΚΙ για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου Φαρακλάτων, η ίδια η ΕΠΣΚΙ διαψεύδει τον κ. Φόρτε και αρνείται επίσημα ότι είναι αρμόδια για κάτι τέτοιο, πράγμα που επιβεβαιώνει και η ΕΠΟ (επισυνάπτουμε τα δύο σχετικά και σημαντικά έγγραφα που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς του κ. Φόρτε).
Επομένως είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται περαιτέρω νομική και όχι μόνο διερεύνηση του τόσο σοβαρού αυτού θέματος, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ώστε να καταλήξουμε σε ασφαλείς και βιώσιμες λύσεις, μη αμφισβητήσιμες από κανέναν.
Όσο τουλάχιστον είμαι εγώ Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, είναι βέβαιο ότι αυτή θα κινείται με τρόπο απόλυτα σύννομο, διασφαλισμένο από όλες τις πλευρές, με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών μας.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν μας περισσεύει κανείς καθώς στα θέματα αθλητισμού δεν χωρούν περιττές συγκρούσεις και ανούσιες αντιδικίες. Στα πλαίσια αυτά δηλώνω ότι δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα καθώς αυτή την περίοδο η ΚΕΔΗΚΕ θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος, μακριά από διαδικτυακές αντιπαραθέσεις που σε τελική ανάλυση δεν προσφέρουν τίποτε.

 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΗΚΕ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer