Σε μία αναλυτική καταγραφή των δεδομένων για το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας προέβη ο καθηγητής Αγησίλαος Κονιδάρης, πρώην Προϊστάμενος του τμήματος.
Άγης Κονιδάρης: θετικά μηνύματα για το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας!
Κοινωνία
26/08/2015 | 17:55

Σε μία αναλυτική καταγραφή των δεδομένων για το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας προέβη ο καθηγητής Αγησίλαος Κονιδάρης, πρώην Προϊστάμενος του τμήματος.
Συγκεκριμένα, φέτος πρόκειται το νέο τμήμα να εισάγει για δεύτερη φορά πρωτοετείς φοιτητές, μετά την αναταραχή του Σχεδίου Αθηνά. Με ένα εμπεριστατωμένο κείμενό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «ψυχή του τμήματος» Άγης Κονιδάρης, εκφράζει την πεποίθησή του για την ανοδική τάση του τμήματος στην Κεφαλονιά!
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το 2015. Νιώθω της ανάγκη να αναφέρω ορισμένα στατιστικά στοιχεία για το Τμήμα μας (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι) που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.
-Παρά την οικονομική κρίση και την έδρα μας (νησί, μακρυά από το κέντρο κτλ) η Βάση του Τμήματος όχι μόνο ΔΕΝ έπεσε (όπως σε εκατοντάδες άλλα), αλλά αυξήθηκε κατά 39 μόρια και έφτασε τα 10632 μόρια. Το μόνο αντίστοιχο Τμήμα της Καστοριάς κατέγραψε μικρή πτώση (κατά 60 μόρια).
– Ο βαθμός του πρώτου και του τελευταίου εισακτέου είναι άνω του 10.
– Υπερκαλύφθηκαν οι θέσεις των εισακτέων (190) και στο Τμήμα εισήχθησαν 196 φοιτητές σε όλες τις κατηγορίες εισακτέων.
– Το Τμήμα μας είναι 1ο σε μόρια μεταξύ όλων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
– Το Τμήμα μας είναι 75ο σε μόρια μεταξύ όλων των Τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων (συνολικά 164) ΤΕΙ όλης της χώρας.
– Το Τμήμα μας είναι 19ο σε μόρια περιφερειακό τμήμα (εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά και Πάτρας) μεταξύ όλων των Τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων ΤΕΙ της χώρας.
– Το Τμήμα μας είναι το 4ο σε μόρια μεταξύ των Νησιωτικών ΤΕΙ (Κρήτη, Ιόνια νησιά) της χώρας (συνολικά 21). Προηγούνται 3 τμήματα του ΤΕΙ Κρήτης.
Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά αλλά νομίζω ότι και μόνο με αυτά πρέπει όλοι να είμαστε περήφανοι για το Τμήμα μας και οι στόχοι μας για την επόμενη χρονιά να είναι ακόμη υψηλότεροι. Η επιτυχία του Τμήματος αντανακλά σε όλους (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό και συνολικά στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων). Η επιτυχία επίσης οφείλεται σε όλους και εξαρτάται απ’όλους.
Μπράβο σε όλους και εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα μικρό και νέο Τμήμα, του μικρότερου Τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας που βρίσκεται σε ένα (μεγάλο) νησί μακρυά από το κέντρο, σε εποχές δυσβάσταχτης οικονομικής κρίσης.»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer