Λοιπόν τα Πρακτορεία θα είναι κλειστά αύριο Μ. Παρασκευή την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα ενώ το Μ. Σάββατο θα είναι ανοιχτά εώς τις 16.30... Εμείς λοιπόν σήμερα θα κάνουμε προβλέψεις και για τα σημερινά παιχνίδια αλλά και για τα παιχνίδια της Μ.Παρασκευής και θα τα ξαναπούμε το Σάββατο το πρωί.
Ώρα για e-bet με το Σπύρο Κουζέλη
e – bet
21/04/2011 | 09:57

Καλημέρα σε όλους…

Χθες είδαμε έναν ωραίο τελικό κυπέλου με ένα γκολ μόνο αλλά πολλές φάσεις και δύο μοιρασμένα ημίχρονα για τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.. Χ το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας και η βασίλισσα τελικά στην παράταση πήρε το κύπελλο.. Μπορεί να το χάσαμε στο στοίχημα αλλά μας δικαίωσε το θέαμα… Τα άλλα δυο ματς τα πιάσαμε , Πόρτο και Γκενκ οι οποίες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κερδίσουν… Πάμε τωρα στο πρόγραμμα για αυτές τις μέρες που έρχονται.. Λοιπόν τα Πρακτορεία θα είναι κλειστά αύριο Μ. Παρασκευή την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα ενώ το Μ. Σάββατο θα είναι ανοιχτά εώς τις 16.30… Εμείς λοιπόν σήμερα θα κάνουμε προβλέψεις και για τα σημερινά παιχνίδια αλλά και για τα παιχνίδια της Μ.Παρασκευής και θα τα ξαναπούμε το Σάββατο το πρωί…
Λοιπόν για τους σημερινούς αγώνες θα ξεκινήσω με έναν άσσο στην Οσναμπρικ, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και με μία νίκη σήμερα ακουμπάει play off..
Επόμενο σημείο πάλι από Γερμανία 2 είναι το διπλό της Μποχουμ που βρίσκεται στην τρίτη θέση και με νίκη την διατηρεί αλλιώς κινδυνεύει να βρεθεί στην πέμπτη θέση..
Συνεχίζω με ένα διπλό στην Νοργουιτς που όπως βλέπω έχει αρκετά καλά αποτελέσματα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παίζει με την Ιπσουιτς η οποία έχει αρκετά αμυντικά προβλήματα τελευταία…
Και κλείνω τους αγώνες της Μ. Πέμπτης με έναν άσσο στην Πεσκάρα η οποία θέλει νίκη οπωσδήποτε για να βρεθεί πολύ κοντά στα play off..
Περνάμε τώρα στους αυριανούς αγώνες από τους οποίους έχω επιλέξει τρεις από Αγγλία …
Αρχικά έναν άσσο στην Εξετερ η οποία έχει ανέβει πολύ με 5 στις 5 συνεχόμενες νίκες και παίζει με μία Ολνταμ που στα 10 τελευταία της παιχνίδια έχει πετύχει μόλις μία νίκη..
Επόμενο σημείο είναι το διπλό του Πιτέρμπορο μία ομάδα που λίγες φορές φέτος μας έχει προδώσει και θεωρώ ότι θα είναι μία από τις ομάδες που του χρόνου θα παίζει στην Τσαμπιονσιπ.. Ο αγώνας προτείνεται και για Over..
Και τέλος ένα Over στον αγώνα Κρου-Μορκαμ αφού μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες μπορούν και σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ…
Αυτά πιστεύω είναι αρκετά σημεία για το διήμερο… Υπενθυμίζω ότι όποιοι θέλουν να πάιξουν αγώνες της Μ.Παρασκευής πρέπει να ρίξουν το δελτίο σήμερα καθώς τα πρακτορεία αύριο θα έιναι κλειστά… Εμείς θα τα πόυμε πάλι Σάββατο πρωί με προβλέψεις για όλο το τριήμερο του Πάσχα… Καλη επιτυχία για σήμερα…
Μ.ΠΕΜΠΤΗ
154. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (1) (1.90)
155. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ. (2) (2.15)
163. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ. (2) (2.50)
165. ΠΕΣΚΑΡΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ. (1) (1.60)
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
171. ΕΞΕΤΕΡ-ΟΛΝΤΑΜ. (1) (1.75)
172. ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ (2) (2.20)/(Ov) (1.60)
177. ΚΡΟΥ-ΜΟΡΚΑΜ. (Οv) (1.80)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer