Από τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, επιδόθηκε στον αρμόδιο για θέματα εμπορίου Περιφερειακό Σύμβουλο Νικόλαο Βαλλιανάτο, η απόφαση του ΔΣ του συλλόγου.
«Όχι» στην επέκταση του super-market LIDL από τον εμπορικό σύλλογο «η Κράννη»
Κοινωνία
30/01/2016 | 13:47

Από τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, επιδόθηκε στον αρμόδιο για θέματα εμπορίου Περιφερειακό Σύμβουλο, κο Νικόλαο Βαλλιανάτο, η απόφαση του ΔΣ του συλλόγου η οποία πάρθηκε μετά τη σύσκεψη των φορέων της 27ης Ιανουαρίου.

1. Συμμετοχή όλων των φορέων στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Λέμε όχι στα νομοσχέδια που εξαφανίζουν από το χάρτη τον μικρομεσαίο επαγγελματία και παραδίδουν τη χώρα στα ξένα συμφέροντα.

2. Συνάντηση του Δ.Σ. της ΚΡΑΝΗΣ με τη Βουλευτή κα Θεοπεφτάτου και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς κο Δρακουλόγκωνα, καθώς και από κοινού συντονισμένες ενέργειες με τον Δήμο Κεφαλονιάς και το Επιμελητήριο, έτσι ώστε να αποτραπεί, η φαραωνικού τύπου επέκταση, της αλυσίδας super-market, LIDL!

3. Να παρθεί απόφαση του αρμοδίου Υπουργού ώστε να μην ισχύσει η απόφαση της αποκεντρωμένης που εγκρίνει την επέκταση της πολυεθνικής αλυσίδας super – market LIDL.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

apergia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer