Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Άκης Τσελέντης
Ψηφοδέλτιο με Ρίχτερ!
Πολιτική
29/03/2014 | 11:51

Ζυμώσεις για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών, πραγματοποιούνται στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά η οποία είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και συμφωνήθηκε η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η Ζωή Γεωργαντά, είναι καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και είχε προχωρήσει «σε καταγγελίες περί αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σε συνεργασία με την Eurostat και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από πηγές του κόμματος, στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα περιλαμβάνονται επίσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με τον Κώστα Ζουράρι. Να σημειωθεί, ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Τέλος, υπό προϋποθέσεις φέρονται να επιθυμούν την συμμετοχή τους στο ευρωψηφοδέλτιο οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά, Νότης Μαριάς και Μίκα Ιατρίδου. Εάν και εφόσον ισχύει όμως το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή, είναι άγνωστο ποιοι τελικά θα συμμετέχουν εκ των βουλευτών των Αν.Ελ. Επίσης, ο Πάνος Καμμένος θα προτείνει στην ευρωλίστα, πρόσωπα από όλες τις περιφέρειες της χώρας.

tselenths_kamenos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer