Είναι απίστευτο, αλλά είναι άκρως αληθινό
Χωρίς παράθυρα τα αεροπλάνα νέας γενιάς
Κοινωνία
28/10/2014 | 11:50

Είναι απίστευτο, αλλά είναι άκρως αληθινό. Οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες αεροσκαφών ετοιμάζονται για τα αεροπλάνα νέας γενιάς τα οποία μοιάζουν να είναι βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς τα αεροπλάνα δεν θα έχουν φινιστρίνια και οι άτρακτοι θα έχουν γιγάντιες ευέλικτες οθόνες OLED οι οποίες θα μεταδίδουν όμορφες εικόνες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι βρετανοί προγραμματιστές του Centre for Process Innovation (CPI) έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την εξέλιξη της τεχνολογίας στην αεροπλοΐα, με οθόνες οι οποίες αναπαριστούν ότι βρίσκεται έξω από το αεροπλάνο, δείχνοντας τοπία ή άλλα σημεία που ενδιαφέρουν τους επιβάτες (π.χ. ένα άλλο αεροπλάνο ή τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό σε πραγματικό χρόνο) ή που μπορούν να χαμηλώνουν ώστε να μπορεί ο επιβάτης να κοιμηθεί ή τέλος, να δει άλλο περιεχόμενο όπως ταινίες ή διαφημίσεις.

Οι σχεδιαστές εκτιμούν ότι τα νέα αεροπλάνα, εκτός της άνεσης που θα προσφέρουν θα είναι πιο ελαφριά και θα καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο.

Πηγή: ethnos.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer