Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα από τον Εθνικό
Χωρίς νίκη στον α’ γύρο ο ΝΟΑ
e – sports
19/01/2014 | 11:53

Χωρίς νίκη παρέμεινε ο ΝΟΑ, με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου της Α1 ανδρών του πόλο, αφού γνώρισε την ήττα και από τον Εθνικό, εκτός έδρας με 13-12, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς.

Ο Εθνικός είχε από το ξεκίνημα του ματς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους, κερδίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στο 2:15 πριν από τη λήξη, ο Σαλαχάς αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση επειδή γρονθοκόπησε τον Καστανάκη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην ομάδα μας να μειώσει, όχι όμως και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-4, 3-2, 3-5

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 3, Χατζηκυριακάκης 2, Σαλάχας 1, Βουλγαράκης 3, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 2, Βιτέλας 2, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Ρεβέλας, Βουνισέας.

Αργοστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Κωνσταντόπουλος, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π. 2, Δανούρδης 1, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφαντός, Μπουρνάζος 2, Καστανάκης 2, Μπελέρης 2, Λέντζος, Φανός.
noa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ