Το Χριστός Ανέστη αντήχησε στις εκκλησίες της Κεφαλονιάς. Χιλιάδες πιστοί έδωσαν το φιλί της αγάπης, με τα εντυπωσιακά βεγγαλικά να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο γιορτινή. Το e-kefalonia σας εύχεται χρόνια πολλά.
Χριστός Ανέστη!
Πολιτική
24/04/2011 | 11:03

Χιλιάδες πιστών έσπευσαν στις εκκλησίες του νησιού μας, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου για το “δεύτε λάβετε Φως” και  για να ακούσουν την χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης του Θεανθρώπου.

Κατάνυξη και στα μοναστήρια μας. Ξεχώρισαν του Αγίου Γερασίμου και του Αγίου Ανδρέα όπου εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν τη λειτουργία και έψαλαν το “Χριστός Ανέστη” μαζί με τις καλόγριες.

Με τις λαμπάδες και τα κεριά ανά χείρας, μικροί και μεγάλοι πήραν το Άγιο Φως από το Μητροπολίτη Σπυρίδωνα, στον Αρχάγγελο στο Αργοστόλι και έδωσαν το Φιλί της Αγάπης στη κεντρική πλατεία του νησιού που η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο Βουλευτής του νησιού Σπύρος Μοσχόπουλος άκουσε το «Χριστός Ανέστη» στη εκκλησία του χωριού του στα Μεταξάτα. Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης μαζί με τη πολιτική ηγεσία στο Αργοστόλι, ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μάρκος Κοτσιλίνης στην Αγία Ευφημία.

anastasi1

anastasi2

anastasi3

anastasi4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer