Φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς, την ΚΕΔΗΚΈ και τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου ΚΡΑΝΗ, ευγενώς, μας παραχωρήθηκε χώρος για την συμμετοχή μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το Σύλλογο “Ντόρις”
Κοινωνία
04/12/2014 | 19:46

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς ΝΤΟΡΙΣ- ARK σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το μπαζάρ του, αρχής γενομένης την Παρασκευή  5 Δεκεμβρίου και για ένα ολόκληρο μήνα!

Φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς ,την ΚΕΔΗΚΈ και τον εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου ΚΡΑΝΗ, ευγενώς, μας παραχωρήθηκε χώρος για την συμμετοχή μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που δημιουργείται στην κεντρική πλατεία  στη πόλη μας.

Κάθε απόγευμα θα μας βρείτε εκεί, να σας κεράσουμε, να βρείτε δωράκια, να χαϊδέψετε τα ζωάκια μας, να μας βοηθήσετε εθελοντικά με την φυσική σας παρουσία, να μας ενισχύσετε με τροφές, με πραγματάκια που δεν σας  χρειάζονται και σε μας μπορούν να φανούν χρήσιμα, να μας προσφέρετε την ζεστασιά σας, την αγάπη σας την αισιοδοξία σας το χαμόγελο σας όπως κάθε χρόνο!

Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με τρία πολύ μεγάλα δώρα α) αερόθερμη σόμπα PELLET Ιταλίας CALOR GRETA 8  β) Τηλεόραση LG LED FHD 42 Ιντσών, και γ) Tamplet BITMORE WINDOWS 8.1 με οθόνη 8 ίντσες.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer