Κατσαΐτη: "Αν ο κ. Τζωρτζάτος έχει στα χέρια του ένα τέτοιο τιμολόγιο, πληρωμένο από εμένα, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ να το δώσει στην δημοσιότητα"
“Φωτιές” άναψαν τα λαμπάκια της παραλιακής…
Πολιτική
13/12/2014 | 10:30

Στην μεσημεριανή εκπομπή του Σάκη Βούτου,  άκουσα ρεπορτάζ της  Γιάννας Κουλουμπή  από την συνέντευξη του κ. Τζωρτζάτου Προέδρου του Λιμ. Ταμείου.

Σε ερώτηση λοιπόν σχετική με τις  14000 ευρώ που στοίχισαν  τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια  που προμηθεύτηκε το Λιμενικό Ταμείο, με απευθείας ανάθεση όχι από την τοπική αγορά, ο κ. Τζωρτζάτος είπε  (σύμφωνα με το ρεπορτάζ)  ότι τα λαμπιόνια στοίχισαν πράγματι 14.000 ευρώ ενώ «παλιά» έφθαναν και τις 40.000 ευρώ.

Πρώτον ο κ. Τζωρτζάτος οφείλει να εξηγήσει όταν λέει «παλιά» τι εννοεί και ποιόν εννοεί……εμένα την Ελπίδα Κατσαϊτη, τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση,  τον Μανώλη Βαλέτα ή πάει ακόμα παραπίσω.

Και δεύτερον  επειδή   «παλιά»  ήμουν και εγώ Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο, ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι επί της θητείας μου,   με την σύμφωνη  γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου, αγόραζα τα πάντα από την τοπική  αγορά, και ουδέποτε αγόρασα λαμπάκια  η ξόδεψα 40.000 ευρώ για τέτοια δραστηριότητα.

Αν ο κ. Τζωρτζάτος έχει στα χέρια του ένα τέτοιο τιμολόγιο, πληρωμένο από εμένα,  ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ να το δώσει στην δημοσιότητα.

ΤΟΝ  ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ,  να βγάλει  αυτό το τιμολόγιο  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,  στην δημοσιότητα και να ονοματίσει και τον Πρόεδρο που το υπόγραψε, για να τον μάθει και ο κόσμος.

Γενικότητες υπαρκτές ή ανύπαρκτες πρέπει να αποφεύγονται……

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ  ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ….

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

Πρώην ΠΡΕΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer