Η πρώτη υποψηφιότητα για την αρχηγία της γαλάζιας νεολαίας ανακοινώθηκε μετά την αναγγελία για διεξαγωγή των εκλογών της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου
Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης
Πολιτική
12/02/2016 | 20:54

Η πρώτη υποψηφιότητα για την αρχηγία της γαλάζιας νεολαίας ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής μετά την αναγγελία για διεξαγωγή των εκλογών της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου.

Ο 29χρονος Βασίλης Γεωργιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του λέγοντας: «Θα είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Διεκδικώ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της γενιάς μου, προκειμένου να δουλέψουμε μαζί ώστε η Νέα Δημοκρατία να έχει ξανά μια νεολαία που δε θα εκπροσωπεί μηχανισμούς, αλλά νέους με αγωνίες.»

Ο κ. Γεωργιάδης με καταγωγή από την Κύπρο, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και για πολλά χρόνια υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, οικονομολόγος, συνιδιοκτήτης συμβουλευτικού  εκπαιδευτικού ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας εξηγεί το σχέδιά του, να μετατρέψει την ΟΝΝΕΔ σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή νεολαία κεντροδεξιού κόμματος. «Μια νεολαία πολιτική, συμμετοχική, φιλελεύθερη, η οποία διαμορφώνει την ατζέντα της Παράταξης και δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους που έχουν κάτι αξιόλογο να πουν.»

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer