Υπεγράφη σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο η σύμβαση για το έργο της ανάπλασης της Πλατείας Βαλλιάνου, ανάμεσα στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και τον ανάδοχο του έργου!
Υπεγράφη η σύμβαση για την Πλατεία Βαλλιάνου
Κοινωνία
23/02/2016 | 13:01

Υπεγράφη σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο η σύμβαση για το έργο της ανάπλασης της Πλατείας Βαλλιάνου, ανάμεσα στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και τον ανάδοχο του έργου, την εταιρεία «ΝΕΟΔΜΗΤΟΝ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» την οποία εκπροσώπησε ο κ.Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή. Το έργο έχει προϋπολογισμό 976.523,95 ευρώ.

lukoudhs_parishs
Είχε προηγηθεί χθες συνάντηση ανάμεσα στους επιχειρηματίες της Πλατείας και τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Διονύση Λυκούδη, με σκοπό την ενημέρωση για τα χρονοδιαγράμματα που πρέπει να τηρηθούν και τις λεπτομέρειες του έργου, που πρόκειται να αλλάξει εντελώς την εικόνα του κέντρου της πόλης του Αργοστολίου.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς, πιστός στο όραμά του για ένα νέο Αργοστόλι, κάνει πράξη τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους πολίτες της Κεφαλονιάς και δηλώνει αποφασισμένος ότι θα υλοποιήσει το έργο, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

lukoudhs_parishs panagiotopoulos_garbh panagiotopoulos_parishs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer