Για πρώτη φορά η ΝΔ «κατεβάζει» ενωμένη ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει το ΕΒΕΚΙ. Υπογράφουν 20 επαγγελματίες, στη πλειοψηφία τους δυνατά στελέχη της τοπικής ΝΔ.
Υπάρχει Ελπίδα
Πολιτική
29/04/2011 | 14:00

Είναι προφανές ότι ολόκληρη η εμπορική και βιοτεχνική οικογένεια της Κεφαλονιάς βιώνει με το χειρότερο τρόπο τη λιτότητα και την οικονομική ασφυξία που έχει επιβάλλει στη χώρα μας η πολιτική του μνημονίου η οποία όμως ήρθε στο τελικό αποτέλεσμα μιας άφρονης και κρατικοδίαιτης οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε. 

Ο Κεφαλλονίτης και Θιακός ελεύθερος επαγγελματίας έμπορος ή βιοτέχνης γνωρίζει καλά ότι οι λύσεις στα σημερινά προβλήματα δεν είναι εύκολες ούτε δεδομένες.

Όμως σ΄ αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις , όλοι όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο πιστεύουμε ότι η συλλογική δράση μέσα από τον επαγγελματικό μας φορέα το ΕΒΕΚΙ που θα υπηρετεί τα επαγγελματικά μας συμφέροντα και μόνο, ίσως, και τονίζουμε αυτό το ίσως, μπορέσει να ανακουφίσει τις επιχειρήσεις μας.

 Υποσχόμαστε λοιπόν  σκληρή δουλειά, ενεργοποίηση του Επιμελητηρίου και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που αυτό προσφέρει με στόχο τη βελτίωση του κλίματος στο εμπόριο, στη βιοτεχνία και στις υπηρεσίες με ιδιαίτερη έμφαση στο  τουρισμό.

Καλούμε λοιπόν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να συστρατευθούν με τη κίνησή μας ελπίζοντας και αγωνιζόμενοι για καλύτερες μέρες στη δουλειά μας, στις οικογένειές μας, στην Ελλάδα μας.

 ΚΟΚΟΣΗΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ

 ΕΡΤΖΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ

 ΣΤΕΦΑΤΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ

 ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ

 ΑΜΒΡΟΣΙΑΤΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ

 ΚΟΚΟΣΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

 ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

 ΦΟΥΡΝΙΩΤΗΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ  ΝΟΝΤΑΣ

 ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 ΚΑΤΣΙΜΠΙΡΗΣ

 ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ  ΕΙΡΗΝΗ

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ

 ΦΩΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ

 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ

 ΛΟΡΑΝΔΟΣ  ΝΙΚΟΣ

 ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer