Όλες οι εκδηλώσεις σε Αργοστόλι και Ληξούρι για την Τσικνοπέμπτη.
Τσικνίζουμε με σουβλάκια, ρομπόλα, ρυζόγαλο, χορό και Ανδρεάτο!
Πολιτισμός
02/03/2016 | 20:21

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου από τις  6.30 μ.μ.  στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου, η  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με την χορηγία των επαγγελματιών της πόλης μας, σας περιμένει να τσικνίσουμε όλοι μαζί  να σας κεράσει σουβλάκια και άφθονο κρασί που μας το προσφέρει ο  Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας.

Ο Σύλλογος «Βάλσαμος» θα φέρει… τα καζάνια του για να φτιάξει και να μοιράσει τα παραδοσιακά ρυζόγαλα.

Θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων: Κρανιάς «ο Μπάλλος», «Λύκειο των Ελληνίδων» παράρτημα Αργοστολίου, Βαλσαμάτων «ο Βάλσαμος», «ΑΙΝΟΣ» Βλαχάτων, Ο Π.Σ. Πάστρας «Το Παλιόκαστρο» χορεύει τις παραδοσιακές Καντρίλιες Καθώς επίσης Καντρίλιες & Γαϊτανάκι θα χορέψουν τα παιδιά της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ στο ΛΗΞΟΥΡΙ

Ώρα 3:00μ.μ. Στην πλατέα θα βρείτε ό,τι κρεατικό πεθυμάει η ψυχή σας. Οι ψησταριές αναμμένες  ειδικά για σας. Ενώ θα κάνετε την περατζάδα σας στην Καρναβαλούπολη κατά τσι 5 μ.μ. ο δικός μας διάσημος τραγουδιστής  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ και η Ειρήνη Τουμπάκη μας καλούν στην πλατέα «τα χέρια να περάσουμε στους ώμους παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε» και όχι μόνο. Σε περίπτωση  που ο καιρός είναι βροχερός θα μαζωχτούμε στο κλειστό για να απολαύσουμε τα τραγούδια. Και τι νομίζετε, πως η βραδιά δεν θα έχει βεγγαλικά, αλλά και  προβολή υλικού από παλιά καρναβάλια;

andreatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer