Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» 22 άτομα, μεταξύ αυτών και ο οδηγός
Τροχαίο με ΚΤΕΛ έξω από την Πάτρα
Κοινωνία
29/05/2014 | 12:56

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ σημειώθηκε στον περιφερειακό της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης. Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» 22 άτομα, μεταξύ αυτών και ο οδηγός.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ, με 30 επιβάτες, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αμαλιάδα για την Πάτρα, έπεσε υπό άγνωστες συνθήκες από την περιφερειακή οδό στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο λεωφορείο, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Αρχικά στο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί τέσσερις τραυματίες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν άλλοι 18 επιβάτες, στους οποίους προηγουμένως είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες στο τόπο του ατυχήματος, από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, εκτός από τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Πατρών, αναμένεται να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα ελαστικά του οχήματος, ή σε μηχανικά του μέρη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως σοβαρό ενδεχόμενο, να έσκασε ένα από τα μπροστινά λάστιχα του λεωφορείου, με αποτέλεσμα το όχημα βγει εκτός δρόμου και μέσω του πρανές να σύρθηκε μέχρι τον παράδρομο της περιμετρικής, στο ύψος της Οβρυάς.

Πηγή: in.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer