Τα ευχάριστα νέα μόλις έφθασαν από την πλατεία και την Νέα Σμύρνη με τον Μάκη Βουκελάτο να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τριετές συμβούλαιο υπέγραψε στον ιστορικό Πανιώνιο ο Μάκης Βουκελάτος
Ποδοσφαιρο
29/07/2016 | 20:10

Τα ευχάριστα νέα μόλις έφθασαν από την πλατεία και την Νέα Σμύρνη με τον Μάκη Βουκελάτο να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Super League με την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου.

Το sportsthea γράφει για το θέμα:
Το συμβόλαιο που υπόγραψε είναι τριετούς διάρκειας και από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περιλαμβάνει και υψηλή ρήτρα σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα. Γεγονός το οποίο δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου στο ταλέντο και την ποιότητα του νεαρού Κεφαλονίτη ποδοσφαιριστή!
Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την προετοιμασία και τα φιλικά που δόθηκαν και συμμετείχε σε αυτά ο Μάκης, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της «κυανέρυθρης» ομάδας, ιδιαίτερα ενός απαιτητικού προπονητή του Μαρίνου Oζουνίδη, και πλέον θα συμμετέχει σαν ενεργό μέλος στην ανδρική ομάδα.
Για μας φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η εξέλιξη, άλλωστε τα συνεχή ρεπορτάζ μας αυτό έδειχναν, αφού ο Μάκης είναι ένα σπάνιο ταλέντο και η εξέλιξη του ήρθε φυσιολογικά.
Κοντά στον Μάκη εκτός από τον μάνατζερ του Στράτο Φαφαλιό, στην ευχάριστη αυτή εξέλιξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, βρίσκεται και ο αδελφός του Γιάννης.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer