Σε ένα πρωτοποριακό διεθνές ακαδημαϊκό – καλλιτεχνικό- ερευνητικό πρόγραμμα
Το “Drifters Project” στο Ιόνιο Κέντρο Πολιτισμού
Κοινωνία
19/07/2013 | 11:21

Το Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

σας προσκαλεί στην

DRIFTERS PROJECT- KEFALONIA 2013
Pam Longobardi, Dianna Cohen, Sarina Basta
Θα παρουσιαστούν τα νέα έργα
Endless : Ocean of Plastic

Σε ένα πρωτοποριακό διεθνές ακαδημαϊκό – καλλιτεχνικό- ερευνητικό πρόγραμμα

Έκθεση- Παρουσίαση : Παρασκευή 19 Ιουλίου, 2013, ώρα 20.30
στο Iόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

Η”Drifters Project”επιστρέφει για τρίτο έτος στην Κεφαλονιά. Στο πλαίσιο μιας ακαδημαϊκής-ερευνητικής συνεργασίας η ιδρύτρια της Drifters Project, καλλιτέχνης και ακαδημαϊκός Pam Longobardi (US) με τους συνεργάτες της Dianna Cohen καλλιτέχνιδα (US) και την επιμελήτρια καλλιτεχνικών διοργανώσεων Sarina Basta (FR) καθαρίζουν θαλάσσια σπήλαια από την πλαστική μόλυνση, ενώ παράλληλα μελετούν και εφαρμόζουν νέα πρωτόκολλα συνεργασίας σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά πεδία με την ενεργό συμμετοχή του τμήματος Ενάλιας Αρχαιολογίας Project A.Sho.RE.

Θα προβληθεί το νέο φίλμ με την καταγραφή του έργου της ”Drifters Project 2013”και της Project A.Sho.RE. από τους ειδικούς Nίκο Mύρτου και Iουλία Μέρμηγκα .

Σε συνάρτηση με την κύρια έκθεση η Dianna Cohen, συνιδρύτρια του Plastic Pollution Coalition, θα παρουσιάσει μία τοιχογραφία που δημιουργήθηκε από την ίδια και από παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ισπανία. Η Dianna οργανώνει ένα αντίστοιχο εργαστήριο για τα παιδιά της Κεφαλονιάς το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 από ώρα 19.00 έως 20.30 μ.μ. Η είσοδος και συμμετοχή είναι ελεύθερη

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer