Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έκανε δεκτή ομόφωνα την πρόταση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας να πάρει το πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι» το όνομα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου
Το όνομα της Άννας Πολλάτου στο πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι»
Αθλητισμός
17/07/2014 | 09:28

Αναλυτικά οι αποφάσεις: Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έκανε δεκτή ομόφωνα την πρόταση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας να πάρει το πρόγραμμα Ευ Αγωνίζεσθαι το όνομα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία από την ΕΘΝΟΑ σε όλη την Ελλάδα, έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα περισσότερα από 80.000 παιδιά.

Επίσης, μετά από πρόταση του Προέδρου της ΕΘΝΟΑ κ. Ισίδωρου Κούβελου αποφασίστηκε να προταθεί στο υπουργείο Πολιτισμού και την Ελληνική Επιτροπή της UNESCO ώστε το Παναθηναϊκό Στάδιο να συμπεριληφθεί στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Τέλος, επιλέχθηκαν οι αρχηγοί αποστολών σε τρεις διοργανώσεις. Ο Βασίλης Κατσώρας θα είναι αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας 2015 στο Λιχτενστάιν και στους χειμερινούς Αγώνες Νέων το 2016 στο Λιλεχάμερ. Ο Μιχάλης Φυσεντζίδης θα είναι ο αρχηγός αποστολής στο θερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας το 2015 στην Τυφλίδα».

Πηγή:sentragoal.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer