Το πολύ ενδιαφέρον επιστημονικό Forum οργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης με συνδιοργανωτή το Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σωματείο Λυσίππη ΑΧΕΠΑ παράρτημα Αργοστολίου.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Λυσίππη” πρόσφερε χρήματα στην “Φλόγα”
Κοινωνία
23/10/2015 | 19:04

Πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά το “Παιδιατρικό Αιματολογικό-Ογκολογικό Συνέδριο από την υποψία στη διάγνωση, γεφυρώνοντας τη γνώση” στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος στο οποίο συμμετείχαν πολλοί επιστήμονες εξειδικευμένοι στο θέμα του καρκίνου.

Το πολύ ενδιαφέρον επιστημονικό Forum οργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης με συνδιοργανωτή το Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σωματείο Λυσίππη ΑΧΕΠΑ παράρτημα Αργοστολίου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν και εθελοντικές οργανώσεις που προσφέρουν σπουδαίο και σημαντικό έργο, όπως ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” αλλά και “Το Κύτταρο” μία νεοσύσταση οργάνωση, που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που σε μικρότερη ηλικία ήρθαν και αυτοί αντιμέτωποι με τον εφιάλτη του καρκίνου και βγήκαν νικητές.

Μετά το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Σωματείου “Λυσίππη”, ΑΧΕΠΑ, Ειρήνη Στεφάτου, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου που προσφέρει και που σύντομα θα ανοίξει γραφείο στην κεντρική αγορά του Αργοστολίου, πρόσφερε μία επιταγή 2000 ευρώ, τα έσοδα από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε το Σωματείο, στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, ΦΛΟΓΑ, Μαρία Τρυφωνίδη. Η κα Τρυφωνίδη με τη σειρά της πρόσφερε στην κα Στεφάτου ένα συμβολικό δώρο, έναν υπέροχο πίνακα ζωγραφισμένο από ένα μικρό παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά δεν το βάζει κάτω και του αρέσει να ζωγραφίζει, όπως δήλωσε η κα Στεφάτου ο πίνακας αυτός θα κοσμεί τον τοίχο του νέου γραφείου του Σωματείου.

1-DSC03389 1-DSC03388 1-DSC03387 1-DSC03383Πηγή: portoni.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ