Πανελλαδικό γίνεται το δίκτυο του «Ραδιοταξί Κόσμος», που αποτελεί το μεγαλύτερο συνεταιρισμό ταξί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής
Το “Ραδιοταξί Κόσμος” έρχεται και στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
29/10/2014 | 19:35

Πανελλαδικό γίνεται το δίκτυο του «Ραδιοταξί Κόσμος», που αποτελεί το μεγαλύτερο συνεταιρισμό ταξί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με ένα στόλο 650 οχημάτων.

Το «Ραδιοταξί Κόσμος», το οποίο λειτουργεί 31 χρόνια εξυπηρετεί κάθε μήνα πάνω από 200.000 κλήσεις μέσω του πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού 18300. Πλέον ο συγκεκριμένος πενταψήφιος αριθμός επεκτείνεται και στην υπόλοιπη χώρα και θα εξυπηρετεί συνολικά 25 πόλεις της Ελλάδας.

Έτσι, οι επιβάτες καλώντας τον ίδιο πενταψήφιο αριθμό 18300 θα μπορούν να βρίσκουν ταξί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο, το Ναύπλιο, την Πάτρα, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, τη Λιβαδειά, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καστοριά, την Κατερίνη, τη Βέροια, την Έδεσσα, τις Σέρρες, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Λασίθι, την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά.

Εναλλακτικά, οι χρήστες των smartphones μπορούν να βρίσκουν ταξί και μέσω της οθόνης του κινητού τους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TAXI18300 που διατίθεται δωρεάν.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer