Το πρώτο βήμα, ήταν μια μεγάλη νίκη της ΑΝΑΣΑ, ένα προμήνυμα νίκης του λαού των Ιονίων
Θόδωρος: “Το πρώτο βήμα έγινε!”
Πολιτική
21/05/2014 | 10:47

Το πρώτο βήμα έγινε!

Οι πολίτες των Ιόνιων Νησιών, με την ψήφο τους στις Περιφερειακές εκλογές την Κυριακή 18 Μαΐου, έστειλαν την ΑΝΑΣΑ στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών, με μια μεγάλη αύξηση της δύναμής της. Έδωσαν, και θα δώσουν και την Κυριακή 25ης Μαΐου, ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών, της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα για μια νέα πορεία για τα Ιόνια Νησιά, που αρχίζει από τις 26 Μαΐου.

Το πρώτο βήμα, ήταν μια μεγάλη νίκη της ΑΝΑΣΑ, ένα προμήνυμα νίκης του λαού των Ιονίων. Η νίκη αυτή θα ολοκληρωθεί και θα κατοχυρωθεί με το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, που θα μας αναδείξει ως νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων.

Προχωράμε με αισιοδοξία στον δεύτερο γύρο των εκλογών της 25ης Μαΐου. Είμαστε «μια ΑΝΑΣΑ» από τη νίκη και την ανατροπή στην Περιφέρειά μας.

Καλούμε όλους-ες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις 18 Μαΐου να μας στηρίξουν ώστε να ολοκληρωθεί η δημοκρατική ανατροπή στα Ιόνια.

Στην κάλπη των Περιφερειακών Εκλογών της δεύτερης Κυριακής, οι πολίτες καλούνται να κάνουν μια επιλογή ζωής και προοπτικής για τον τόπο μας και την κοινωνία των Ιονίων. Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο διαμετρικά αντίθετες πολιτικές.

Και θα επιλέξουν ΑΝΑΣΑ! Θ’ αφήσουν πίσω τους εκφραστές των μνημονίων και του «Καλλικράτη», τους εκτελεστές των εντολών της Μέρκελ και του Φούχτελ, τους αιρετούς του μηδενικού έργου, τους διοικούντες που υποβάθμισαν και απαξίωσαν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στη νέα εποχή, ως Διοίκηση πλέον της Περιφέρειας Ιονίων, δεσμευόμαστε να πορευτούμε με σεβασμό στην λαϊκή θέληση, τις συμμετοχικές διαδικασίες, την  δημοκρατία, για να αλλάξουμε ριζικά το τοπίο στην Περιφέρειά μας.

Θ’ αγωνιστούμε για την ανατροπή του Καλλικράτη, για πραγματική αποκέντρωση με αυτοδιοίκηση, για τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου της αυτοδιοίκησης ως δημόσιου χώρου διαρκούς διαβούλευσης και δημοκρατίας , την λειτουργία της δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους, τη συμβολή της στην προσπάθεια για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και της Περιφέρειάς μας.

Θα πορευτούμε θέτοντας όλες μας τις δυνάμεις στην υπηρεσία των πολιτών.

Μαζί, με τους μη προνομιούχους πολίτες των Ιονίων, για να αντισταθούμε στις καταστροφικές και βαθιά αντιλαϊκές πολιτικές.

Μαζί, για να αλλάξουμε ,να αναζωογονήσουμε τον τόπο μας

Μαζί, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, στην Ελλάδα, στα Ιόνια

Μια νέα σελίδα ανοίγει για την Περιφέρειά μας. Με τους πολίτες πρωταγωνιστές.

Η νίκη της ΑΝΑΣΑ θα είναι νίκη του λαού!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer